De Pasen is weer in zicht en dat betekent dat er weer brunches, lunches, ontbijtjes en diners aankomen. Maar wat is nou een goede outfit om aan te trekken met Pasen? Pasen betekend namelijk; lente!

Pasen

Met Pasen is het elk jaar weer ander weer in Nederland. Geen een land is zo onvoorspelbaar als ons kikkerlandje, wat outfits kiezen vaak extra moeilijk maakt. Vaak vier je Pasen ook nog eens op twee dagen, bij twee verschillende families/vrienden. Dit beteken dat je niet aan één outfit genoeg hebt; de geur van gourmet of een geknoeid eitje kan je outfit namelijk helemaal verpesten. Het is dus belangrijk dat er meerdere opties zijn en wij zouden To Be Dressed niet zijn als we ze niet voor je op een rijtje zouden zetten!

Tips

Hieronder vind je dé tips die jou gaan helpen om stylish de Pasen door te komen en die ervoor gaan zorgen dat iedereen jóú aan kijkt als je binnenkomt bij de jaarlijkse paasbrunch!

Kleur

De kleur is bij een mooie paasoutfit van groot belang. De lente komt er weer aan en dat betekent dat de pastel kleuren weer uit de kast gehaald mogen worden. Aan het paasontbijt/brunch met je familie wil je natuurlijk een vrolijke energie uitstralen en dit begint al bij je outfit. Kies bijvoorbeeld voor mooie pasteltinten in roze, oranje en gele kleuren.

Ben je nou echt een zwart drager en zijn pastelkleuren wel heel erg uit je comfortzone? Combineer dan een zwarte blouse/top met een lichtere jeans/broek. Dit zorgt ervoor dat je toch in je comfortzone blijft en een mooie jeans is altijd goed!

Korte of lange mouwen

Zoals ik hierboven al zei; het weer in Nederland is elke dag weer anders en er is geen pijl op te trekken. Het kan zomaar 20 graden zijn terwijl het de dag ervoor nog -2 was. Dit is ontzettend lastig als je van te voren al een leuke outfit wilt samenstellen. Kies daarom voor een mooie blouse met lange mouwen, of een shirt met korte mouwen dat je makkelijk kan combineren met een mooi vestje. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat je een echte koukleum bent en dat je ongeacht het weer een mooie trui wilt dragen.

Jurkjes, rokjes en broeken

In de lente zie je de jurkjes en rokjes weer verschijnen, maar ook dit is afhankelijk van het weer. Natuurlijk is een sierlijk jurkje of rokje goed te combineren met een mooie zwarte panty, wees dus niet bang om voor een vrouwelijke jurk te kiezen. Een broek is eigenlijk altijd goed, of het nu een gave jeans is of een stijlvolle pantalon; het is maar net wat bij jou past. Het is namelijk wel ontzettend belangrijk dat je je 100% op je gemak voelt in je outfit, zodat je ontspannen aan het diner, lunch, brunch of ontbijt kan zitten!

Print

Een printje is altijd goed en bij de lente en Pasen hoort natuurlijk wel een beetje de bloemenprint. Een bloemenprint is helemaal hip op dit moment en wordt vaak gecombineerd met mooie pastelkleuren. Een echte win-win situatie dus! Je kunt ervoor kiezen om een mooie top met print te dragen en dit te combineren met een effe broek of rok. Het kan natuurlijk ook nog andersom, maar voor de echte dare devils onder ons kun je ook print met print combineren!