Elke vrouw wilt het eigenlijk wel, haar taille zo slank mogelijk laten lijken, waardoor de rest van het figuur beter uit komt. Een zandloper figuur is in veel ogen hét perfecte figuur, maar niet iedereen is hiermee gezegend. Natuurlijk is iedereen prachtig op haar eigen manier, maar een optisch slanke taille is mooi meegenomen!

Taille accentueren

Om je lichaam optisch smaller te laten lijken zijn er een paar verschillende trucs. Je kunt dit met kleding redelijk makkelijk doen zonder dat je ook daadwerkelijk iets hoeft te veranderen aan je lichaam. Je kunt je natuurlijk in allerlei moeilijke bochten wringen om die corrigerende onderbroek aan te krijgen. Accentueren met kleding is iets comfortabeler, daarom hier mijn tips!

Tips:

Kleurverschil op taille hoogte: Als je ervoor zorgt dat er een kleurcontrast ontstaat, precies daar waar je taille zit, zal je zien dat je taille optisch smaller lijkt. Dit komt door het contrast van de kleuren. Vaak is een licht-donker contrast het beste.

High waisted broek met shirt/trui erin: Als je een highwaisted broek draagt en daar je shirt of trui helemaal of voor een stukje instopt, zal je zien dat dit veel goeds doet voor je figuur. Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever niet je buik accentueert, wat automatisch wel gebeurd bij een normale high waisted jeans. Je kunt dan ook een high waisted broek kiezen die wijd uitloopt, zo leg je de nadruk op je taille maar verberg je je buik.

Ceintuur: Door een ceintuur toe te voegen precies op de plek waar je taille zit krijg je een prachtig zandloper figuur. Je kunt bijvoorbeeld een blousejurk dragen en hier een mooi ceintuur om doen. Je figuur wordt hier minder een recht van en het straalt meteen vrouwelijkheid en stijl uit.

Bodycon: Een bodycondress zit strak om je lichaam. Door een jurk te dragen die de lijnen van je lichaam volgt, accentueer je ook automatisch je taille. Wanneer je nog niet helemaal zeker bent in een bodycon dress, kun je er voor kiezen om een zwarte jurk te dragen. Donkere kleuren flatteren meer en zorgen ervoor dat je lichaam flatteus wordt gekleed.

Soepel vallende stoffen: Door bijvoorbeeld een T-shirt of blouse te dragen die soepel om je lichaam valt, zal je zien dat deze automatisch mooi valt bij je taille. Met een mooie skinny jeans zie je er ontzettend vrouwelijk en stijlvol uit!

Getailleerd + schoudervulling: Je kunt er voor kiezen om een mooie blazer te dragen die getailleerd is. Dit accentueert je taille perfect en ziet er stijlvol uit. Als je je taille nog een beetje meer wilt laten zien, kun je ook een getailleerde blazer met schoudervullingen kopen. Op deze manier creëer je een zandloper figuur waar iedereen jaloers op is!

Outlet

Op To Be Dressed is er altijd sale, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel -80%. Je shopt hier prachtige items van mooie merken voor een scherpe prijs. Bij ons in de webwinkel betaal je nooit meer de hoofdprijs voor jouw favoriete merk of item!