Eén van de koudste maanden van het jaar is weer aangebroken en dat houdt in dat Valentijnsdag ook weer voor de deur staat. Als je op deze blog terecht bent gekomen, betekent dat waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een cadeautje voor jouw Valentijn. Ik vind het altijd erg lastig om een leuk cadeautje te kopen voor mijn Valentijn en ik gok dat ik hierin niet de enige ben. En als ik dan heb besloten om geen cadeautje te kopen, maar om bijvoorbeeld samen iets leuks te doen, dan weet ik weer niet wat ik moet doen. Daarom heb ik speciaal voor jullie (en natuurlijk stiekem ook een beetje voor mezelf) tips verzamelt van mijn lieve collega’s hier bij To Be Dressed. In deze blog vind je de leukste tips van mijn collega’s voor Valentijn 2019!

Liefde gaat door de maag

Mijn collega Brenda vertelde me dat ze elke Valentijnsdag met haar man uiteten gaat bij hun favoriete restaurant in Den Bosch. Gewoon met zijn tweetjes, even zonder de kinderen, om lekker te genieten van het eten en van elkaar. Eten klinkt voor mij altijd goed, dus een lekker etentje met mijn vriend klinkt mij als muziek in mijn oren. Eten doet het natuurlijk altijd goed met Valentijn. Een andere collega geeft haar man standaard zijn favoriete chocolaatjes op Valentijn. Een klein gebaar, maar het doet het altijd goed.

Nachtje weg met Valentijn

De enige mannelijke collega van mijn afdeling kwam met misschien wel het meest romantische idee. Hij heeft voor Valentijn een speciale cupido kamer geboekt bij een grote hotelketen in Nederland. Cupido kamers en romantische suites hebben ze natuurlijk bij meer hotels, waardoor zo’n romantisch nachtje te combineren is met een dagje in een leuke stad. Iedereen wil toch wel zo’n vriend als deze collega?!

Een romantisch gebaar

Ook Chelsy, de stagiaire van de marketing afdeling, kwam met een leuk idee voor Valentijnsdag. Zij heeft een fotoboek gekocht en veel foto’s van hen samen laten ontwikkelen. Deze plakt ze in het fotoboek, maar ze laat ook nog genoeg pagina’s open die later zelf ingevuld kunnen worden. Super leuk om je alvast te verheugen op de foto’s van jullie samen die je nog erin kan plakken, zoals vakantie’s samen, dagjes weg of gewoon leuke feestjes. Daarbij komt dat een fotoboek nét iets romantischer is dan een voorgekauwd fotoboek of je foto’s digitaal bewaren.

Valentijn 2019

Misschien ben jij meer van de echte cadeautjes of lukt het simpelweg niet om een nachtje weg te gaan. Wil je toch iets leuks doen met Valentijn 2019? Neem dan snel een kijkje in onze accessoires en sieraden outlet om jouw Valentijn te verrassen met iets leuks deze donderdag! Namens het hele team van To Be Dressed wensen we je een hele liefdevolle dag!