Valentijnsdag, het is je ding of je vind het verschrikkelijk. Het fenomeen Valentijn gaat jaren terug de geschiedenis in. Al sinds 496 is 14 februari uitgeroepen, door paus Gelasius, tot dé officiële dag van de liefde. Een dag waarop je je geliefde in het zonnetje kan zetten of juist de persoon waar je al weken, maanden of jaren een crush op hebt, kunt verrassen uit blijk van jouw liefde voor die persoon!

Vanaf de jaren 90’ is Valentijnsdag ook een commercieel succes geworden. De cadeau’s voor Valentijnsdag worden het leven in geroepen, en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Zelfs de winkeliers profiteren van de Valentijn gekte. Boeken, kaarten, geurtjes, brieven etc. Niets is te gek!

Tassen

Is jouw geliefde gek op tassen en alles wat hiermee te maken heeft? Dan heb jij jouw cadeau gevonden. Een hippe tas kan een saaie outfit een echte boost geven. Niet te vergeten dat een tas ook super handig is, want er kan nu eenmaal veel in meegenomen worden.

Sjaals

Warm en goed gekleed de winter door? Om iemand goed voor te bereiden op de winter zijn er fijne handschoenenmutsen en sjaals in onze webshop te vinden. Ook casual sjaals doen het goed. Dit is namelijk echt een toevoeging aan iedere outfit. Een sjaal is namelijk een echte eyecatcher. Met deze items maak je iedereen blij. Want niemand wil het koud hebben!

Pet

Een pet is echt de musthave van dit moment en komt altijd goed van pas. In de zomer beschermt een pet je tegen de zon en in de winter zorgt het ervoor dat re geen sneeuw of regen in je gezicht komt. Vooral voor mannen met een kale kop is een pet niet te missen in de kast. Een pet is ook handig tijdens een bad hair day. Je zet je pet op en je bent klaar om op weg te gaan!

Sokken

Sokken heb je nooit genoeg, tegenwoordig kunnen sokken niet gek genoeg. Sokken met kleurtjes, printjes of gewoon effen. Houdt jij net zo van de sokkentrend als wij, maar is je partner nog niet helemaal overtuigd? Pak dan nu je kans en geef jouw crush een leuk, hip paar sokken. Wordt het cadeau niet gewaardeerd? Dan kun je ze altijd zelf nog dragen!

Valentijn sale

Mochten bovenstaande cadeautips niet in je straatje passen dan heeft To Be Dressed nog veel meer leuke items met kortingen tot -80% in haar webshop. Is je cadeau uiteindelijk niet naar wens, wat we ons niet kunnen voorstellen, dan is dat geen probleem. Je aankopen kunnen binnen veertien dagen gemakkelijk worden geretourneerd. Zo is niemand ontevreden en zit niemand opgescheept met een cadeau wat hij of zij helemaal niet wilt hebben.

Succes met het verrassen van jouw Valentijn!