Heel lang geleden in 1963 was er een hardwerkende jongeman, die er alles voor deed om in zware tijden zijn hoofd boven water te houden. Piet Munnichs was zijn naam. Hij ging door regen en wind om schoenen te verkopen aan de mensen. Piet had veel doorzettingsvermogen en veel vertrouwen in zijn ideeën. Jaren later opende hij in 1992 zijn eerste Gabor winkel, gevestigd in Eindhoven, waar hij de eerste Gabor pumps verkocht. De winkel werd een groot succes en binnen 2 jaar opende hij zijn tweede vestiging in Maastricht. Inmiddels zijn er meerdere winkels en shop-in-shop concepten waarbij de collectie van Gabor wordt gepresenteerd. Tegenwoordig is er zelfs een wereldwijde webshop, iets waaarvan Piet Munnichs nooit had kunnen en durven dromen!

De kwaliteit van de Gabor

Vanaf 1963 staat het merk al bekend om de kwaliteit van de schoenen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is nummer 1 aandachtspunt het ontwerpen van de nieuwe collectie. Er wordt goed gelet op details en deze worden secuur afgewerkt. Hierdoor gaan de Gabor schoenen en dus ook de Gabor pumps langer mee dan de gemiddelde schoen. Het aanbod van Gabor is erg breed, daardoor is er voor bijna iedereen een perfecte schoen: sportieve, comfortabele of juist een modieuze schoen.

Gabor pumps

Loop jij ook het liefst ieder feestje op een paar mooie hoge hakken, maar weet je al dat het dan een verschrikkelijke avond gaat worden met veel pijn? Daarentegen lijken je benen langer door het dragen van pumps en staat een jurkje toch nog net wat vrouwelijker. Kortom, een moeilijke keuze en een hoop frustratie. Wij gaan veranderingen in brengen! Lees snel verder en loop voortaan met gemak op hoge hakken!

Tip 1

Kies de goede pumps. Als je goed en pijnloos op hakken wilt leren lopen, lukt dat alleen met een paar goede hakken. Ga daarom voor een pump met extra kwaliteit. Door de betere kwaliteit heb je vaak meer stabiliteit, meer steun en een betere pasvorm. Bij Gabor weet je in iedere geval zeker dat het goed zit met de kwaliteit. De Gabor pumps hebben bijvoorbeeld een ‘best fitting’ pump, met meer ruimte bij de bal van je voet en is gemaakt van leer met een uitneembaar voetbed.

Tip 2

Zorg voor de goede maat pumps! Na een aantal uur op hakken lopen kan je voet namelijk iets uitzetten. Het laatste wat je dan wil is een te strakke en kleine pump aan hebben!

Tip 3

Let naast kwaliteit en de maat ook op de soort hak! Het is namelijk bekend dat lopen op een brede hak, een plateauzool of sleehak een stuk makkelijker is dan een lange, dunne naaldhak. Lopen op hakken is iets wat je moet leren. Voorkom gênante situaties door te beginnen met een stevige hak!

Tip 4

Je hebt het vast al vaker gehoord, oefening baart kunst. Van bredere naar steeds dunnere hak, van laag naar hoog en tot slot van makkelijke naar moeilijke ondergrond! Begin dus op een egale vloer en pas als je een echte pro bent test je je hakken uit op de klinkers in de stad! 😉

Tip 5Gabor pumps

Loop je hakken in voordat je er avond op weg gaat. Hierdoor kom je er achter waar de druk en knelpunten zitten. Plak hier blarenpleisters op, dat verlicht de pijn namelijk! Probeer ook in inlegzooltje uit bij het inlopen van je hakken. Dit betekend namelijk niet alleen minder pijn in je voeten, maar ook in je benen en kuiten!

Na deze tips kun jij gaan stralen op alle feestjes met jouw nieuwe Gabor pumps of op pumps van een van onze andere topmerken! Bekijk snel onze collectie van Gabor. Shop ze!