Misschien denk je er eigenlijk al niet meer bij na, we doen het immers elke dag. Ik heb het over veters strikken. Iedereen weet nog wel dat het behalen van je strikdiploma ontzettend gaaf was. Dit was alleen maar één van de vele manieren waarop je je veters kan strikken. Hieronder vertel ik je welke manieren er nog meer zijn!

Veters strikken

Veters strikken kan iedereen, maar niet iedereen weet dat er ontzettend veel variaties zijn dan op de veter strik manier die wij kennen. Er zijn super veel variaties, maar vandaag ga ik er vier met jullie delen.

De eerste manier om je veters op een apartere manier te strikken is de Double Helix Lacing. Bij deze manier van strikken wijzen de veters aan de binnenkant en aan de buitenkant naar één richting. Met deze manier van strikken heb je weinig last van frictie, waardoor je de veters soepel kan aantrekken. Super handig dus!

De tweede manier om je veters te strikken is de Lattice Lacing. Deze manier van veters strikken is bijzonder maar is goed herkenbaar. Je kunt met deze manier van strikken de aandacht naar je schoenen leiden. Deze manier van strikken is ontzettend gaaf bij een grovere sneaker met veters die in contrast staan met elkaar.

De derde manier waarmee je je veters op een andere manier kan strikken is de Hidden Knot. Met deze techniek creëer je horizontale staafjes die ontzettend minimalistisch zijn. Deze vorm van strikken past dan ook goed samen bij een simpele en basic sneaker, maar staat juist ook erg goed bij een nette en formele schoen.

De laatste manier van veters strikken is de Zipper Lacing. Deze manier van strikken is de meest uitdagende. Bij deze manier vorm je bij elk oog een apart slot met de veter. Dit zorgt ervoor dat je schoenen goed vast en strak zitten.

Schoenen sale

Bij To Be Dressed is het altijd sale op jouw favoriete merken. De collecties in onze webshop worden elke dag aangevuld, het kan dus zomaar zijn dat er vandaag niks voor jou bij zit, maar morgen wel. Houd daarom onze site goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je nooit meer een koopje of nieuw item hoeft te missen!

Gave sneakers om deze strikkunsten op te oefenen zijn bijvoorbeeld Converse sneakers, Adidas sneakers, Puma’s, Nike schoenen of gave Nubikks.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal niet op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, maar dat je wel graag een nieuwe outfit zou willen scoren. Ook dit kan bij To Be Dressed! Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan dames, heren en kinderkleding. Om de outfit helemaal af te stijlen kun je ook eens een kijkje nemen bij onze accessoires en sieraden!