Kees Diks verkocht in 1982 veel gemaksschoeisel in zijn schoenenzaak Diks Modeschoenen. Deze schoenen boden comfort, maar waren totaal niet modieus. De schoenen waren erg breed, kleurloos en liepen niet met de tijd mee. Dik vond dat hier verandering in gebracht moest worden en besloot daarom zijn eigen, modieuze gemaksschoeisel te ontwerpen. Een comfortabele én modieuze collectie sandalen werd op de markt gebracht, onder de naam Wolky. Wolky schoenen zijn een groot succes en daarom volgde al snel een herencollectie.

Wolky schoenen

Het schoenenmerk Wolky heeft dus alleen een ruime collectie damesschoenen. De echte doorbraak van de Wolky schoen kwam toen Wolky de lijn Paris en Nîmes uitbracht. De schoenen uit deze collectie hebben een smaller model, verstelbare bandjes en zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Dit model is nog steeds één van de meest verkochte Wolky modellen ter wereld. Want Wolky is inmiddels uitgegroeid tot een écht internationaal merk met meer dan 1500 verkooppunten over de hele wereld.

Wolky Jewel

Cloud 9 herenschoenen

Wolky was zo’n groot succes, dat een herencollectie natuurlijk niet kon achterblijven. Cloud 9 is de stoere en sportieve kant van Wolky. In de Cloud 9 collectie vind je, net als bij Wolky, veel modieuze en comfortabele sandalen maar daarnaast heeft Cloud 9 ook een ruime collectie stoere boots, sneakers en veterschoenen. De kwaliteit van de Cloud 9 schoenen is vergelijkbaar met de Wolky schoenen, geweldig dus!

‘On cloud 9’ betekent letterlijk dat je in de zevende hemel bent, wat je natuurlijk bent als je de schoenen van Cloud 9 draagt! De schoenen zijn zo comfortabel dat het voelt alsof je op wolken loopt. Eenmaal een Cloud 9 schoen aan je voet gehad en je wilt nooit meer wat anders!

Bekijk ons gehele aanbod Wolky damesschoenen of ons gehele aanbod Cloud 9 herenschoenen voor optimaal comfort met een modieuze uitstraling. Met Wolky en Cloud 9 hoef jij je geen zorgen meer te maken om pijnlijke voeten!