Heb jij er ook altijd last van dat je panty meer één dag mee gaat, ook al koop je van die speciale anti-ladder panty’s? Ik namelijk wel en ik word er helemaal gek van. Nu het mei is dacht ik dat ik eindelijk m’n favoriete jurkjes weer kon dragen zonder panty, maar zoals het er nu uit ziet duurt het nog wel eventjes voordat de zon weer gaat schijnen.. Dan toch maar weer die vervelende panty’s uit de kast halen. Om ervoor te zorgen dat ik niet elke week weer een jaarvoorraad aan panty’s er doorheen jaag, ben ik op zoek gegaan naar de beste tips om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk ladders in je panty hebt. Hier komen ze!

Zo voorkom je ladders in je panty

  1. De maat. Klinkt logisch, maar dit is toch één van de belangrijkste tips. Koop je panty’s een maatje of twee groter dan je eigen maat en you’re good to go. Je hoeft aan een grotere panty namelijk niet zo hard te trekken, waardoor de kans minder groot is dat hij scheurt.
  2. Glad ondergoed zoals zijde is niet zo’n goed idee om onder je panty te dragen, omdat hij zo sneller afzakt. Van al dat getrek gaat je panty weer makkelijker scheuren.
  3. Een broekje over je panty. Sinds ik korte broekjes draag (een soort wielrenbroekjes) onder mijn panty, heb ik geen last meer van afzakkende panty’s en dat scheelt een hele hoop! Daarnaast corrigeert zo’n broekje ook nog eens je buik een beetje. Win-win situatie dus!
  4. Maak je panty een beetje vochtig en doe hem daarna in de vriezer. Zo blijft de stof van je panty stevig en scheurt hij ook minder snel. Zorg er wel voor dat je je panty ruim van te voren uit de vriezer haalt voor je hem gaat dragen.
  5. Vijl je nagels. Dit heeft mij ook veel geholpen, want oh, wat had ik vaak dat mijn panty al lelijke halen had door haakjes aan mijn nagels.
  6. Ook haarlak zorgt voor de versteviging van de stof van je panty.
  7. Was en droog je panty voorzichtig. Was je panty bij voorkeur met de hand of op een fijn wasprogramma. De panty kun je het beste niet in de droger stoppen, maar gewoon aan de lucht laten drogen.

ladder in panty

Met deze tips moet het je zeker lukken om je panty wat langer dan één dagje mee te laten gaan. Ben je nog op zoek naar een goede, nieuwe panty? Deze kun je natuurlijk gewoon bij To Be Dressed bestellen. En verzorg hem goed, zodat je geen last meer hebt van die vervelende ladders!