We zijn allemaal druk op zoek naar die fleurige zomerjurkjes, korte rokjes en kleurrijke hemdjes maar wat zijn nu eigenlijk de zomertrends voor 2017 op het gebied van fashion?! Eén ding is zeker we kunnen deze zomer helemaal los gaan als het op onze outfits aankomt. Hieronder een paar stijlen die zeker niet mogen ontbreken in jouw garderobe deze zomer! Klaar voor? Gaan we!

1: Wild Wild West

Kom pak je lasso maar, want de western stijl wordt echt een trend komende zomer. Is western echt helemaal jouw ding? Leef je uit met franjes en suède. En oh ja, vergeet vooral die gave cowboy boots en hoed niet! Laat de innerlijke cowboy Billie Boem in je los en je bent helemaal hip en happening. Check de boots van Sendra of Est1842 als je op zoek bent naar de ultieme cowboy laars.

    est1842     zomertrend sendra

2: Off shoulder

Vergeet de Crop top en de diepe decolletés, deze zomer gaan we voor Off shoulder tops! Het is de ‘classy way to show some skin’, luchtig en toch vrouwelijk. Maar dames laten we dan wel even afspreken dat er geen beha bandjes worden getoond, dus scoor nog even die strapless beha!

3: Sporty look zomertrend

Geen fitgirl? No problemo! Voor deze trend hoef je namelijk niet afgetraind te zijn, het enige wat je echt nodig hebt is een klapperrrrr van een sportoutfit. Ga je liever niet met je spinning broek de kroeg in of in je sport beha naar de supermarkt? Niet getreurd, combineer je favourite sport items dan eens met je daily outfit.

zomertrend

4: Glitter is always an option

Je zal denken is het nu alweer Oud en Nieuw of Kerst?? Nee glitter is deze zomer helemaal hot! Het is totally geoorloofd om deze zomer in een glitter top bij een hippe tent aan de boulevard te gaan zitten. Draaf nu niet direct door, maar mix het met een casual item bijvoorbeeld een (spijker) short!

zomertrends glitter

Met bovenstaande zomertrends ben jij helemaal klaar om er deze zomer hip bij te lopen! Ik zeg laat die zomer maar komen.

Beelden: Pinterest