Braend

Om mooie schoenen te maken die karakter hebben, moet je zelf ook passie en een sterk karakter bezitten. Alleen op deze manier kan je dit overbrengen aan de schoenen die je maakt. Het prachtige merk Braend weet dit maar al te goed. Braend is een merk van Nederlandse bodem en ontwerpt prachtige heren schoenen. Ondertussen is het merk al meer dan tien jaar oud en heeft Braend zich ook uitgebreid tot een volwaardig en erkend schoenenmerk. Alle modellen van Braend zijn door een Italiaanse designer ontworpen en zijn voorzien van de herkenbare blauwe binnenvoering. De Braend schoenen hebben onder andere hierdoor een mooie en jeugdige uitstraling. Doordat de ontwerper van de geklede schoenen Italiaans is, zijn de schoenen strak afgewerkt en ontzettend gedetailleerd. Kwaliteit is belangrijk en daarom wordt er voor de maak van de fantastische Braend schoenen alleen gebruik gemaakt van fijne Italiaanse leersoorten; dit geldt voor alle modellen in de collectie. Braend vindt het belangrijk dat men vertrouwen heeft in hun merk, het merk heeft een sterke identiteit en originaliteit. Door de combinatie van deze elementen schept Braend goed vertrouwen onder de consumenten, dit komt onder andere ook door de goede prijs- en kwaliteit verhouding.

Voor Braend is het altijd belangrijk geweest om de wensen van de consument voor ogen te hebben en hier goed aan te voldoen. Daarom is het uiteindelijke product het aller belangrijkste voor Braend. Ook is de kwaliteit van de schoenen heel belangrijk voor dit mooie merk en daarom worden de leersoorten goed in de gaten gehouden en regelmatig getest. Braend weet hoe belangrijk het is dat een schoen fijn en comfortabel zit en daarom wordt er goed gezocht naar de beste pasvorm die mogelijk is. Braend komt elk seizoen met een nieuwe collectie, zodat je bij elk seizoen een mooie Braend schoen hebt om aan te doen. De schoenen zijn daarom ook het hele jaar door te dragen; je kunt ze dragen met warm weer, koud weer, regen weer of fris lente weer; Braend schoenen passen altijd!

Vanaf 2001 werd in de eerste instantie dit gave merk alleen in Nederland verkocht, maar het succes van het stoere merk leidde pas in een later stadium tot uitbreiding in, voor nu nog alleen, België en Duitsland.

Braend schoenen

Iedereen weet hoe belangrijk schoenen zijn. Schoenen maken je outfit, maar bepalen ook je houding. Verkeerde schoenen kunnen zorgen voor lichamelijke klachten en dat is alles wat we niet willen! Braend is zich hier heel erg van bewust en houdt daarom goed rekening met het comfort van de schoenen die zij maken. De items van Braend worden handgemaakt en hebben een bekende, blauwe binnenvoering. De blauwe voering laat de schoenen er jeugdig uitzien en is ook een goed kenmerk voor het stoere schoenenmerk. Dit is belangrijk, er zijn namelijk ontzettend veel merken die dezelfde soort schoenen produceren als Braend. Denk bijvoorbeeld eens aan Floris van Bommel. Dit is ook een gaaf schoenenmerk dat zich onderscheidt door kwaliteit en jeugdigheid. De blauwe voering van Braend heeft ook een onderscheidend vermogen en op deze manier houdt Braend de concurrenten bij.

In de collectie van dit mooie merk zitten verschillende modellen geklede schoenen. Er zijn normale geklede schoenen, boots, hogere geklede schoenen en geklede schoenen zonder veter. Al deze modellen hebben als gevolg dat er voor elke man wel iets te vinden is in het ruime assortiment van Braend. Door het soepele en sterke leer blijven de schoenen voor een lange tijd mooi en kunnen ze met de juiste verzorging wel een paar jaar mee.

Heren schoenen

Een schoen maakt je outfit helemaal af. Dit geldt voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Zonder dat we het door hebben kijken we als eerste naar iemand zijn uiterlijk, en daar horen ook schoenen bij. Dit is natuurlijk begrijpelijk; er zit een groot verschil tussen afgetrapte, vieze sneakers, of mooi opgepoetste leren schoenen. Voor heren schoenen is er een net zo groot aanbod als voor vrouwen schoenen. Het ligt er natuurlijk ook maar net aan wat bij jou past; een timmerman loopt niet de hele dag op geklede leren schoenen en een bankmedewerker komt niet het kantoor binnen op sneakers. Gelukkig zijn er ontzettend veel verschillende soorten schoenen, voor ontzettend veel verschillende mensen. Geen een schoen is hetzelfde en dit is maar goed ook. Met schoenen kun je je persoonlijkheid uiten en kun je laten zien hoe jij je voelt of hoe je bent. De geklede schoenen van Braend kunnen ontzettend chique ogen bij een mooi pak, maar kunnen er ook stoer en ruw uit zien bij een gave spijkerbroek van bijvoorbeeld PME Legend. Dit laat zien dat de rest van de outfit net zo belangrijk is als de schoenen. Het gaat natuurlijk om het gehele plaatje!