Braqeez

Het avontuur van het gave kinderschoenenmerk Braqeez begon als Brakkies, maar is ook nog een tijdje onder de naam BQZ schoenen verkocht. Sinds 1988 maakt het stoere schoenenmerk Braqeez eigenwijze en vrolijke schoenen. De schoenen van dit prachtige merk zijn van een betaalbare prijs en door de goede prijs-kwaliteitverhouding is tot op de dag van vandaag Braqeez succesvol in Nederland en ver buiten de grenzen van ons kikkerlandje. De stoere schoenen van Braqeez hebben onder andere al onze buurlanden bereikt, maar gaan nog veel verder Europa in.

De schoenen van Braqeez kenmerken zich doordat de schoenen zijn gemaakt van de beste materialen. Ook hebben de schoenen een uitstekende pasvorm, er wordt namelijk veel aandacht besteed aan de voetzolen van de schoen. Braqeez wilt namelijk het beste pascomfort voor de jonge kindervoetjes. Ze zorgen ervoor dat de voetjes goed worden ondersteund en verder is elke Braqeez schoen voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen. 

Braqeez schoenen

Braqeez is een kinderschoenenmerk dat valt onder Van Gastel Shoes. Dit merk is uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van kinderschoenen. Braqeez werd in 1988 geïntroduceerd door dit schoenenbedrijf. Braqeez staat bekend om de trendy modellen die geïnspireerd zijn op de laatste trends. Ook is Braqeez bekend om zijn scherpe prijzen. Het merk houdt de laatste trends en wensen van de consument goed in de gaten en daarom komt er ook regelmatig een nieuwe collectie kinderschoenen uit.

Braqeez houdt altijd een aantal kernwaardes in gedachten bij het maken van hun collecties. De kernwaarden van dit fantastische merk zijn; trendy, energiek, vrolijk, zelfverzekerd, verantwoord en stoer. Barqeez heeft deze kernwaarden voor zichzelf opgestelt omdat dit de eisen zijn waaraan elke Barqeez schoen moet voldoen. Zodra een schoen aan deze eisen voldoet is het een echte Barqeez schoen en is de schoen klaar om de markt op te gaan! Doordat Braqeez zich goed aan de kernwaardes houdt, zijn de schoenen van dit prachtige merk altijd hip en trendy.

Barqeez jongens

In de collectie van Barqeez zitten jongens en meisjes schoenen. Braqeez jongensschoenen zijn er in verschillende modellen. Braqeez houdt er goed rekening mee dat de schoenen die zij bieden voor hele jonge kinderen zijn, maar dat de oudere kinderen ook terecht kunnen bij dit stoere merk. De modellen van de schoenen zijn voornamelijk in sneaker vorm, maar het merk biedt ook gave boots en laarzen. De sneakers zijn te vinden in felle kleuren.  Deze modellen zijn vaak met klittenband, maar er zijn ook sneakers die in meer effe, wat donkerdere kleuren zijn. Denk bijvoorbeeld aan grijs, zwart en bruin. Deze sneakers zijn ook vaker met veters. Hieraan kun je goed de verschillende leeftijdscategorieën zien waar Braqeez schoenen voor maakt. Doordat sommige schoenen klittenband hebben zijn ze ideaal voor de jongens die nog niet goed hun eigen veters kunnen strikken. Zo kunnen ze toch zelf hun schoenen aan doen! Braqeez zorgt dat er voor iedereen wat wils is! 

Barqeez meisjes

Zoals hierboven al gezegd, is er een meisjes collectie en een jongens collectie van Braqeez. De meisjes collectie bevat ontzettend veel verschillende modellen, denk bijvoorbeeld aan sneakers, laarzen, boots, sandalen en ballerina’s. Alle schoenen worden mooi vormgegeven met kleine details en gave glitters en kleuren. De schoenen worden gemaakt van soepel en sterk leer, zodat de schoenen lang mee kunnen en niet zomaar stuk gaan. Ook voor de meisjes schoenen geldt dat er ook modellen zijn met klittenband. Dit zorgt er net als bij de jongens schoenen voor dat de meisjes toch hun eigen schoenen aan kunnen doen als ze nog niet zo goed hun veters kunnen strikken.

Kinderschoenen

Kinderschoenen zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van de kindervoeten. Geen goede schoenen kunnen erge gevolgen hebben en dit is natuurlijk alles behalve wat je wilt voor jouw kind. Barqeez heeft een goed en duidelijk beeld van wat een kinderschoen moet bevatten en wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de voeten. Barqeez heeft een uitneembare zool en hebben doorgroeiruimte. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de schoen ook past bij bijvoorbeeld kinderen met inlegzooltjes. De voetbedden van Barqeez hebben zelf een goede ondersteunende vorm, zodat de voetjes niet kunnen doorzakken en de stand van de benen en knieën goed blijft staan.

De schoenen van Braqeez worden gemaakt van hoogwaardig maar soepel leer, zodat de schoenen niet snel stuk gaan. Kinderen klimmen en klauteren overal in en op en Braqeez wilt ervoor zorgen dat de schoenen niet meteen stuk gaan na één keer klimmen in een boomhut. Braqeez schoenen zijn hip en trendy en dit is ook belangrijk, want schoenen maken je outfit helemaal af! Door gave Braqeez schoenen te dragen bij een stoere outfit is de outfit helemaal compleet en heeft jouw kind een trendy, street-ready look!