Cambio

Cambio is een Duits dameskledingmerk dat in korte tijd uitgegroeid is tot een grote internationale speler in de mode-industrie. Dit prachtige merk verkoopt in meer dan twintig landen, waaronder Zwitserland, België, Italië en Nederland. De prachtige, stijlvolle en modieuze collecties spreken bijna elke vrouw aan. Cambio combineert vernieuwende pasvormen met bijzondere materialen. Het continue ontwikkelen van innovatieve toepassingen zorgt ervoor dat het accent ligt op het trendy karakter van het merk. Cambio maakt broeken en jeans in verschillende maten en vormen. Dit zorgt ervoor dat elke vrouw kan genieten van de items van dit fantastische merk. De kledingstukken komen in de maten 34 tot en met 46. Dit is een uitgebreidere maten-lijn dan veel andere jeans merken. Hiermee onderscheidt Cambio zich dan ook mee van de concurrent.

Cambio zorgt ervoor dat elke collectie weer vernieuwende printjes en pasvormen heeft. Dit heeft als gevolg dat de collecties elke keer elkaar goed aanvullen, maar ook dat geen een item hetzelfde is. Het merk biedt diverse elegante materialen waar vorm en functie direct bij elkaar samenkomen. De vrouwelijke collecties zijn ontzettend verrassend en stijlvol en de broeken van Cambio kunnen dan ook perfect gedragen worden voor chique, maar ook casual gelegenheden. De broeken van dit prachtige merk komen in zowel skinny jeans als modieuze 5-pocket broeken van katoen. Ieder item heeft een unieke touch, wat voortkomt uit opvallende details. In elke prachtige broek van Cambio zijn ontzettend veel kleine details te vinden die ervoor zorgen dat elke broek een eigen karakter heeft. Verschillende jeans van Cambio zijn bijvoorbeeld voorzien van een geweldige glans laag of gave print die ervoor zorgen dat ze een chique of juist ruwe uitstraling krijgen.

Cambio komt elke collectie weer met nieuwe items die zijn ingespeeld op de laatste trends. Het merk houdt de catwalkshows goed in de gaten en speelt hier slim op in. Dit heeft als gevolg dat Cambio altijd de nieuwste en meest trendy broeken biedt voor iedere vrouw!

Cambio broeken

Cambio biedt prachtige broeken voor prachtige dames, en dat zijn álle dames! Cambio heeft gave broeken en jeans in hun collectie in uiteenlopende maten, zodat er voor elke vrouw een fijne, stijlvolle en modieuze broek te vinden is. De pasvormen van Cambio zorgen ervoor dat de vrouwelijke vormen mooi worden benadrukt, zodat elke vrouw zich ontzettend mooi en zelfverzekerd kan voelen. Dit is namelijk in de ogen van Cambio één van de belangrijkste dingen. Elke vrouw moet zich sexy en zelfverzekerd kunnen voelen in haar kleding en dit is dan ook wat Cambio probeert te bereiken met hun prachtige items. Door de soepele en zachte stoffen vallen de items fijn om het lichaam en zitten ze ook nog eens ontzettend lekker! Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een goede broek. Cambio broeken komen in jeans vorm, maar ook prachtige pantalons komen voor in de collectie.

Cambio spijkerbroek

De jeans van Cambio zijn stoer, sexy maar ook ontzettend stijlvol. Een goede jeans is de musthave in elke vrouwenkledingkast en daar weet Cambio dan ook alles van. Cambio houdt daar ook goed rekening mee bij het maken van hun prachtige items. De kledingstukken moeten er goed uitzien, comfortabel zitten en van hoge kwaliteit zijn. Het merk weet hier goed mee om te gaan en heeft dan ook elk seizoen weer prachtige nieuwe items. Combineer de jeans met bijvoorbeeld een gaaf paar sneakers voor een stoere street-ready look. Ook kunnen de items prachtig gecombineerd worden met mooie sandaaltjes. In de zomercollectie van Cambio zijn er luchtige en fleurige broeken te vinden.

Cambio heeft ook een ‘’athletics’’ lijn. In deze lijn zitten super comfortabele trainingsbroeken. Toch zijn deze trainingsbroeken niet zoals men gewend is. De broeken zijn namelijk super comfortabel, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Door de fijne stoffen en aangesloten pasvorm zijn deze broeken ook prima te dragen naar een chiquere of gewoon een casual gelegenheid. Combineer deze mooie items met bijvoorbeeld een nette blouse en een paar hakken en je creëert een vrouwelijke, sexy look.