Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een merk voor echte modeliefhebbers die niet meelopen, maar juist zelf de trend willen zetten. Een aantal Nederlandse vrienden richtte het merk in 2009 op, uit passie voor mode en de laatste trends. Ontevreden met het mode-aanbod van toen begonnen ze zelf een uniek merk dat lef met stijl en creativiteit combineert. Geïnspireerd door de catwalk geeft Catwalk Junkie een eigen, unieke draai aan heersende trends. Het team van Catwalk Junkie is een groep gepassioneerde en toegewijde vrienden op zoek naar originaliteit en een manier om zichzelf te kunnen uiten. Zij streven namelijk niet het gewone na. De naam 'Catwalk Junkie' komt voort uit de passie om constant de nieuwste trends en street-stijlen van over de hele wereld in de gaten te houden. Catwalk Junkie mengt de inspiratie met creativiteit, houding, persoonlijkheid, een vleugje rebellie en kick-ass teamwork. Er wordt gestreefd naar een unieke stijl van mode voor degenen die een statement willen maken, zonder een volgeling te zijn. Ze creëren betaalbare alledaagse kledingstukken die gemaakt zijn om je een geweldig gevoel te geven.

Dit fantastische modemerk maakt kleding die perfect past en er heel modern uitziet. In het prachtige design komen zowel de laatste modetrends terug als enkele rebelse twisten van de creatieve ontwerpers. De mode blijft altijd boeiend, zeker als je er je eigen draai aan kunt geven. Dat was ongeveer wat de oprichters van Catwalk Junkie dachten toen ze hun eerste collectie ontwierpen en die spirit is tot op de dag van vandaag gebleven. Catwalk Junkie oogt jong, eigenzinnig en vol energie. Catwalk Junkie is een merk dat, zoals de naam al doet vermoeden, kleding uitbrengt die zo van de catwalk afgeplukt lijkt te zijn! Het merk onderscheidt zich met kleurrijke shirts, jurkjes en truien die lekker opvallen. Zwart is ook maar zwart. Een beetje kleur maakt iedere outfit een stuk aantrekkelijker en sprankelender! Met vrolijke prints, stoere opdrukken en in het oog springende teksten kan niemand om jouw Catwalk Junkie outfit heen. Ben jij net als andere fans van dit fantastische merk helemaal verslaafd aan al het moois dat in de modewereld te vinden is? Dan ben jij zonder twijfel ook een Catwalk Junkie!

Catwalk Junkie jurk

Aan originaliteit geen gebrek bij de dameskleding van Catwalk Junkie. Het creëren van een eigen stijl is het gevolg van het dragen van Catwalk Junkie kleding. De merknaam is geïnspireerd door de aantrekkingskracht tot het volgen van de laatste modetrends en dat zie je terug. Zowel dames als meisjes kunnen bij het merk terecht voor jurken, jeans, rokken, truien en shirts. Kenmerkend voor Catwalk Junkie zijn de vele kledingstukken met tekstopdruk. Jouw alledaagse look krijgt een boost met de dameskleding van Catwalk Junkie. Catwalk Junkie haalt haar inspiratie voor de collecties uit de laatste trends van catwalks van over heel de wereld. Zo wordt het beste van alle modewerelden samengebracht in een collectie met daarin unieke ontwerpen. Catwalk Junkie bewijst dat mode die toegankelijk is voor iedereen, niet zijn onderscheidende gevoel hoeft te verliezen. De collectie aan tops, sweaters, jurken en broeken valt op vanwege het unieke designs, humoristische slogans en prachtige, soms wat mystieke prints. De kracht van Catwalk Junkie is dat het merk niet blijft hangen in één thema, maar zich elk seizoen opnieuw weet te onder scheiden en uit te vinden.

Catwalk Junkie sweaters

Met Catwalk Junkie hoef jij jouw eigenzinnigheid niet te verbergen, maar kun je deze juist omarmen. De stijl van de catwalks in de grote modesteden wordt op een heel eigen manier omgezet in de typische stijl van Catwalk Junkie, dus veel alledaagser en nuchterder. Dat maakt deze kleding zo leuk: iedereen kan het aan, en toch straalt het fashion uit. Het merk maakt sweaters, jurkjes en tops met kreten als "Lover", "Sinner", "Trouble", "Good Mood", "Friday On My Mind" en "Lucky". Zo weet iedereen precies waar jij voor staat en hoe je je die dag voelt. Het merk biedt echter meer dan grappige of veelzeggende slogans. Catwalk Junkie heeft ook T-shirts met schilderachtige fotoprints en fluwelen flared broeken voor de perfecte festival look. De kleding van Catwalk Junkie past niet alleen perfect in jouw garderobe, maar laat zich ook prima combineren met wat jij al in de kast hebt hangen. Het weet op zulke momenten een unieke touch te geven aan elke outfit, iedere dag weer.

Catwalk Junkie Amsterdam

In het ruime assortiment Catwalk Junkie items vind je stuk voor stuk musthaves die absoluut niet in jouw kledingkast mogen ontbreken! Het merk straalt lef en humor uit en maakt kleding voor een complete damesgarderobe. Ga je voor een fijne maar stoere trui? Of ben je op zoek naar wat luchtigers? Het is allemaal te vinden in de uitgebreide collectie. Dankzij de veelzijdigheid en de ruime keuze, wordt vanaf nu elke outfit bijzonder. Het Amsterdamse merk brengt bovendien regelmatig nieuwe collecties uit, dus het keuze aanbod groeit voortdurend. Catwalk Junkie is een betaalbaar modelabel waarmee jij je kunt onderscheiden van anderen en je duidelijk je eigen stijl en creativiteit kunt laten spreken. Sla dus vandaag nog je slag! Haal die ultieme rebelse stijl in huis en kies voor het modebewuste Catwalk Junkie.