DRYKORN

DRYKORN is opgericht in 1996 en is binnen enkele seizoenen uitgegroeid tot een internationaal modemerk, vooral vanwege zijn geselecteerde kleding, hoogwaardige fabricage en consistente modieuze uitspraken. Bereikbaar en progressief zijn de meest bepalende kenmerken van het label. DRYKORN trekt zelfverzekerde en onafhankelijke individualisten aan. Een bepaald gevoel voor stijl is daarom een ​​uitgangspunt. De collecties van het label nemen altijd de nieuwste trends aan, zonder echter de persoonlijkheid en individualiteit van het merk te verliezen. DRYKORN wordt internationaal gedistribueerd en heeft meer dan 1000 verkooppunten over de hele wereld. Uitvoerend management en administratie, net als ontwerp, productbeheer en logistiek bevinden zich in het hoofdkantoor in Kitzingen, in het zuiden van Duitsland. Stoffen worden voornamelijk besteld in Italië en Frankrijk. Dankzij productexpertise, een landelijke distributie en persoonlijke klantenservice is DRYKORN uitgegroeid tot een van de meest opkomende en snelst groeiende merken in de modewereld.

Het Duitse label DRYKORN is opgericht door Marco Goetz in het jaar 1996. In die tijd werden er vooral herenjeans op de markt gebracht en al snel werd het merk internationaal bekend als modelabel. Na het succes van de jeans is de collectie uitgebreid. De gehele collectie van Drykorn bestaat tegenwoordig uit jeans, overhemden, vesten, colberts kostuums en T-shirts voor heren, maar ook tops, basics, blouses, jeans en vestjes voor dames. DRYKORN brengt elk seizoen de laatste modetrends zonder verlies van hun persoonlijkheid en individualiteit. DRYKORN biedt bekende mode bestsellers zoals hun Pull jeans, zijdezachte blouses, basic T-shirts en tops gemaakt van hoogwaardige materialen en breisel in luxueuze wol mixen die mogen worden uitgeroepen tot heuse fashion statements! Met de collecties van DRYKORN geef je je garderobe een boost en weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

DRYKORN jeans

De stijl van DRYKORN laat zich zoals je hierboven ook hebt kunnen lezen omschrijven in een aantal steekwoorden. Metropolitaans, bereikbaar en progressief. Deze steekwoorden zien ze zelf als de belangrijkste eigenschappen van de kleding. Uiteraard met het nodige gevoel voor stijl en mode. DRYKORN jeans zijn voornamelijk bedoeld voor heren die zich durven te onderscheiden op het gebied van mode. De doelgroep zijn mannen met zelfvertrouwen en die zichzelf durven te zijn. Uiteraard houdt DRYKORN altijd rekening met de laatste ontwikkelingen op modegebied zodat je er modieus, maar toch eigenzinnig bij loopt.

Het modemerk profileerde zich al snel als een internationaal label met hoogwaardige kleding. DRYKORN houdt bij het ontwikkelen van nieuwe jeans rekening met consistente fashion statements. Daarnaast worden alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt voor het produceren van de herenkleding. In combinatie met unieke eigentijdse ontwerpen wordt DRYKORN internationaal geroemd.

DRYKORN dames

Op dit moment is Drykorn nog steeds bezig om de hele wereld te veroveren. In steeds meer landen wordt het label verkocht. Dat komt vooral doordat Drykorn altijd op de hoogte is van de laatste trends en daarop inspeelt op zijn eigen manier. De designs zijn een mix van kleding van vroeger en nu. De items zijn klassiek met een moderne afwerking en zijn te omschrijven als modieus, tijdloos en chic. 

Het merk is voor dames en heren die midden in het leven staan, onafhankelijk en zelfverzekerd zijn. De slogan luidt: "Drykorn for beautiful people". Het merk streeft dan ook naar de perfecte pasvorm en wil ervoor zorgen dat de kledingstukken zo comfortabel mogelijk zitten. De jeans staan vooral bekend om de fijne pasvormen. Met een jeans van Drykorn zit je dus altijd goed. Daarbij wordt er veel gebruik gemaakt van grijstinten. Zo zijn de items handig te combineren met andere kleding. 

DRYKORN heren

DRYKORN is een merk dat de laatste trends bijhoudt en vertaalt naar hun eigen persoonlijkheid zonder de individualiteit te verliezen, waardoor er keer op keer een unieke collectie geproduceerd wordt. De slogan van het merk is dan ook ‘DRYKORN for beautiful people’. Het merk is ten opzichte van andere merken consequent, doordat zij klassieke kleding op een eigentijdse manier afwerken.

Ieder seizoen komt het originele merk weer met draagbare maar modieuze kleding, waarin grijstinten de boventoon voeren. De herenkleding van DRYKORN is goed afgesneden en heeft een moderne pasvorm met een groot pasbereik. De kleding zit comfortabel en sluit goed aan op het lichaam. De kledingstukken  worden gemaakt van kwalitatieve stoffen en worden gekenmerkt door de hoogwaardige en stoere bewerkingen. De collectie bestaat deels uit donker gekleurde kleding met hier en daar opvallende details en wassingen en deels uit kleding met opdruk. Momenteel heeft DRYKORN een totaalcollectie voor mannen, van jeans tot kostuums. Door de fijne pasvorm zullen de mooie kledingstukken een van je favoriete items worden. Voor een stoere DRYKORN outfit combineer je bijvoorbeeld de fijne jeans met een overhemd en het colbert.