Footnotes

Footnotes is een prachtig schoenenmerk dit zich richt op het maken van comfortabele maar hippe schoenen voor vrouwen. Het merk komt uit ons eigen kikkerlandje en de collecties van dit prachtige merk worden nog steeds ontworpen in Waalwijk. De schoenen worden met ontzettend veel zorg en oog voor detail ontworpen, zodat het merk de beste kwaliteit kan verzorgen. De schoenen van Footnotes staan bekend om de variatie in vijf verschillende wijdtematen. Dit zorgt ervoor dat iedere vrouw écht de perfecte pasvorm kan vinden in de collectie van Footnotes. Alle schoenen van Footnotes zijn ook op basis van leest gemaakt. Het vormgeven van de leest wordt zorgvuldig met de hand gedaan. Dit gebeurd allemaal in het oer Hollandse stadje Waalwijk. Doordat Footnotes het proces van het maken van de schoenen in eigen hand houdt, kan het merk goed inspelen op de laatste trends en veranderingen op de markt. Ook kan het merk op deze manier een scherp oog houden op de kwaliteit en details van de schoenen. Dit zorgt ervoor dat je altijd straalt met je schoenen van dit fantastische merk.

Footnotes schoenen

De schoenen van Footnotes hebben een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Bij de maak van de schoenen van dit fantastische merk wordt gebruik gemaakt van luxe en soepel materiaal. De schoenen van dit gave merk zijn ook verkrijgbaar in halve maten vanaf maat 36 tot en met maat 44. Op deze manier zorgt Footnotes ervoor dat elke vrouw de perfecte schoen in hun collectie kan vinden. De schoenen van Footnotes hebben verschillende wijdtematen, omdat, zoals zij zelf zeggen, tenen behoefte hebben aan voldoende bewegingsvrijheid. Footnotes houdt hier rekening mee en zorgt voor de gewenste ruimte voor de voorvoet. Het merk houdt wel in de gaten dat de schoenen mooi en fijn aansluiten, zodat de schoen perfect past bij jouw voet. Een goede schoen is de basis voor een gezonde houding en een gezond lichaam en dat is dan ook de reden dat Footnotes dit ontzettend hoog in het vaandel stelt. De basis wijdtemaat is G, als er dus nergens te zien of te vinden welke wijdtemaat de schoen heeft, is het altijd wijdtemaat G.

Elk seizoen komt er nieuwe collectie prachtige Footnotes schoenen uit. In deze collecties zitten; enkellaarzen, instappers, lange laarzen, pumps, sneakers en veterschoenen. De schoenen hebben een casual look en worden allemaal gemaakt van hoogwaardig leer. Hierdoor hebben de schoenen een chique uitstraling, maar door het model van de schoenen combineer je ze ook perfect met een casual street-ready look.

Footnotes sneakers

Bij elke schoen is het belangrijk hoe je ze verzorgd. Hiervan hangt onder andere ook de levensduur van de schoenen af. De schoenen van Footnotes moeten ook goed worden verzorgd. De schoenen worden vooraf getest door de firma Frans Muller. Dit zorgt ervoor dat de schoenen 100% goed de winkels in gaan. Dit is voor het stoere schoenenmerk ontzettend belangrijk, ze willen namelijk de beste en comfortabelste schoenen op de markt.

Het is van belang dat je je schoenen regelmatig poetst, het beschermt ze namelijk tegen water, vuil en krassen. Indien je eigen inlegzooltjes gebruikt kun je ze het beste er één keer in de zoveel tijd uithalen. Hiermee zorg je er voor dat je schoenen kunnen luchten. Het is daarom ook van belang dat je af en toe even een tijdje wisselt van schoenen, zodat het andere paar even rust krijgt. Dit is gelukkig een goed excuus om nog een paar gave Footnotes schoenen aan te schaffen!

Sneakers zijn een must voor elke schoenenkast. Een sneaker past bij vrijwel elke casual outfit en kan er zelfs voor zorgen dat een wat saaiere outfit helemaal opleeft en een ‘wauw’ factor krijgt. Dit is precies wat Footnotes met hun gave schoenen wilt bereiken. Over het algemeen zijn schoenen natuurlijk ook belangrijk. Schoenen zorgen ervoor dat je houding goed is. Met verkeerde schoenen kun je allemaal klachten ontwikkelen en dit wilt natuurlijk niemand. Ook zorgen schoenen, net als de rest van je outfit, voor een eerste indruk en een uitstraling van je look. Ondanks dat we dit misschien niet willen kijken we alsnog als eerste naar iemand zijn uiterlijk en daar zijn schoenen onderdeel van. Verzorgde en goed uitziende schoenen zeggen iets over je persoonlijkheid. Met een paar mooie Footnotes aan je voeten scoor je zeker een goede eerste indruk!