G-star jassen outlet

G-star outlet

G-star is in 1989 opgericht in Nederland en vanaf dat moment is de filosofie van dit prachtige merk altijd ‘Just the Product’ geweest. Deze benadering heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen op en van denim. Denk bijvoorbeeld aan het principe van ‘luxe denim voor op straat’ waarbij vakmanschap wordt toegepast op de streetwear. De streetwear van G-star heeft een ruwe, onbehandelde denim, maar is draagbaar en heeft prettig en goed materiaal. G-star staat bekend om hun bijzondere wassingen en designs die bij geen enkele collectie hetzelfde zijn. G-star weet altijd wel weer een manier te vinden om een jeans bijzonder en stoer te maken met weer een nieuwe soort wassing of bedrukking.

G-star heeft niet alleen maar jeans in hun collectie. Het merk heeft namelijk ook verschillende andere items, sommige van de welbekende jeans stof, maar sommige ook gewoon van katoen en andere stoffen. Dit zorgt ervoor dat het merk ontzettend veelzijdig is, en dat je ook zonder liefde voor jeans je bij dit merk terecht kan. Als je wel een grote liefde hebt voor jeans is een paar goede G-star spijkerbroeken niet te missen. De spijkerbroeken van G-star zijn namelijk al jaren lang bekend om hun goede kwaliteit en fijne pasvorm.

G-star schoenen

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van elke outfit. Schoenen zijn belangrijk voor je houding, loopcomfort en voor je look. Een mooi paar schoenen maakt je outfit compleet, maar een goed paar schoenen zorgt ervoor dat je houding goed is en je een lange dag tegemoet kan. De schoenen van G-star hebben allemaal een goede zool die ervoor zorgt dat je voet een goede en stevige vorm aan neemt, zodat je voeten niet door zakken en je benen stevig blijven staan.

Naast dat de schoenen van G-star ontzettend comfortabel zijn, zijn ze ook nog eens ontzettend stijlvol. De schoenen van dit fantastische merk hebben een street-ready casual look die super gaaf staat bij een van de ruige jeans van het merk. G-star houdt de trends en mode van dit moment goed in de gaten en speelt hier goed op in met hun collectie. Dit zorgt ervoor dat de schoenen van dit gave merk altijd super hip zijn. Omdat de schoenen een casual look hebben, passen ze bij elke outfit en bij iedereen!

G-star jeans outlet

G-star RAW

G-star wordt vaak gecombineerd met RAW. Daarom wordt het merk ook wel G-star RAW genoemd. Dit is vooral bekend geworden op het moment dat Pharrell Williams mede-eigenaar werd van het merk. De samenwerking kwam voort uit een samenwerking met het bedrijf van Pharrell die al twee jaar aan de gang was. Pharrell gelooft er in dat G-star het toonaangevende en beslissende jeansmerk van de 21-ste eeuw gaat zijn. Hij bracht ook zijn eigen collectie uit, die anders was dan wat men van G-star gewend was. De modellen van de collectie van Pharrell waren namelijk met meer kleur, bijzondere bedrukkingen en veel details. Elke G-star jeans zit vol met details, maar Pharrell bracht dit naar een ander level. 

G-star 

G-star is een Nederlands merk en Nederlanders houden van korting. Ook vinden Nederlanders prijs-kwaliteit verhouding ontzettend belangrijk. G-star weet dit als geen ander en heeft hiervoor zelf een goede oplossing bedacht. Het merk heeft een eigen georganiseerde, officiële outlet opgezet. Hier verkoopt het merk originele G-star producten met kortingen die kunnen oplopen tot -70%. De G-star outlets zijn te vinden in; Spijkenisse, Amsterdam, Bataviastad, Andelst en in outlet Roermond. Je kunt ook online bestellen, dit is natuurlijk ontzettend handig als je niet zo dicht in de buurt woont bij een van de fysieke outlets. Als je member wordt op de site door middel van een account krijg je voor je eerste online aankoop nog eens 10% korting. Dit account heb je sowieso nodig om bij de outlet te kunnen kopen.

Outlet Roermond

Outlet Roermond is een outlet waar je meer dan 200 designer merken kan vinden, allemaal met korting. De outlet is gebouwd in de vorm van een dorpje, het is ontzettend gezellig shoppen en als je even een pauze nodig hebt, kun je altijd terecht bij een van de vele, gezellige koffietentjes. Het is vaak erg druk in de winkels, het is daarom altijd maar geluk hebben of jouw maat en jouw favoriete item er nog is.

De collecties in de winkels worden regelmatig aangevuld, maar door de enorme drukte heeft dit vaak maar een kort effect. Outlet Roermond is zelfs het grootste outletcentrum van Europa met een oppervlakte van ongeveer 45.000m². Het outletcenter is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is geopend in november 2001. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland.