Hummel

Hummel is in 1923 begonnen met het maken van de eerste voetbalschoenen. Het merk is vanaf dat moment dan ook meteen gevestigd in de markt. Door de eerste sponsorcontracten met grote handbal- en voetbalclubs, groeide het merk in de jaren ’60 uit tot een bekendheid in de sportwereld. Tot op de dag van vandaag is Hummel een geliefd merk onder vele sporters. Niet alleen voetballers zijn fan van dit fantastische merk, ook indoor-teamsporters en individuele sporters van elk niveau komen naar Hummel om hun sportkleding te laten maken.

In Nederland is Hummel al voor veel jaren de marktleider op het gebied van teamwear. Het merk wordt vertegenwoordigd in de Eredivisie, de Jupiler league en door amateurvoetbal. Ook wordt het merk vertegenwoordigd door sporten als handbal en volleybal. Bij de Hummel teamwear collectie draait het allemaal om goede kwaliteit en een toegankelijke prijs. De teamkleding is beschikbaar in veel verschillende kleuren en modellen, waardoor vrijwel iedere vereniging een tenue kan samenstellen dat past bij de clubkleuren.

Voor individuele sporters is er de Hummel BEE FIT! collectie. Dit is een uitgebalanceerde collectie voor fitness, running, cycling en andere individuele sporten. Hummel streeft er naar om haar producten voor de individuele sporter continu aan te laten sluiten bij de laatste ontwikkelingen omtrent sporttextiel en materialen voor het ultieme sportgemak. De BEE FIT! collectie wordt gekenmerkt door reflectieve prints, climatec materiaal en smaakvolle kleuren. Climatec materiaal zorgt voor een optimale vochtafvoer, waardoor de items ook nog eens comfortabeler zitten!

Hummel trainingsbroek

Sporten is ontzettend belangrijk voor iedereen. Sporten is gezond en voor veel mensen is het een ontzettend fijne uitlaatklep. Het sporten in teams kan zelfs positief zijn voor je samenwerking. Al met al is sport dus ontzettend belangrijk en Hummel weet dit als geen ander. Het doel van Hummel is om sportkleding te ontwerpen en te maken die het sporten makkelijker en fijner maken. Hummel weet hoe belangrijk het is om goede kleding te hebben tijdens het sporten. Door oncomfortabele kleding wordt je sneller afgeleid en dat kan je sportprestaties beïnvloeden. De items van Hummel zijn ontzettend comfortabel en gemaakt van de fijnste stoffen. Hummel maakt hun kleding met precisie en de juiste zorg en zorgt er tevens voor dat de prijs-kwaliteit verhouding erg goed is. Hummel wilt namelijk goede kwaliteit, maar wilt ook dat het voor iedereen betaalbaar blijft. Dit maakt het merk zo uniek en dit zorgt er dan ook voor dat Hummel ontzettend populair is onder teamsporten. De items worden gemaakt van ademend materiaal dat de hygiëne en lichaamstemperatuur bevordert.  

Een trainingsbroek is niet te missen in de kast van een sporter. Of dit nu een voetballer is of een volleyballer, een trainingsbroek is handig en comfortabel en houdt je warm na of voor de training. Voor voetballers is een trainingsbroek ook een fijne optie om aan te trekken in de koude wintermaanden, als het buiten trainen nog wel gewoon bezig is. Ook zit een fijne trainingsbroek ontzettend lekker en dat weet Hummel maar al te goed. Daarom zorgt dit fantastische merk er dan ook voor dat alle items in hun collectie van de beste en soepelste stoffen worden gemaakt. Dit zorgt voor 100% comfort!

Hummel trainingspak

Een trainingspak is een van de belangrijkste items bij een teamsport. Bij de wedstrijden draagt het gehele team hetzelfde trainingspak en dit zorgt ervoor dat er een eenheid wordt gevormd. Hummel trainingspakken zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en hebben een goede prijs. Voor een team trainingspak kan je uit het brede assortiment kiezen. Hier is altijd wel de juiste combinatie te vinden die perfect past bij jouw club. Als ieder teamlid hetzelfde trainingspak draagt vorm je een team vanaf het moment dat je binnenkomt of het veld op loopt, tot het moment dat je weer naar huis gaat! Dezelfde trainingspakken is ook goed voor het teamgevoel. De spelers voelen zich zo hechter tot elkaar, omdat ze er allemaal hetzelfde uit zien. Dit is goed voor de samenwerking en uiteindelijk natuurlijk voor de resultaten!