It's Beautiful

It’s Beautiful is een prachtig merk dat verschillende soorten merken en sieraden biedt. De sieraden van dit mooie merk zijn van hoge kwaliteit en zijn comfortabel. It’s Beautiful weet als geen ander hoe belangrijk sieraden zijn bij een outfit. Hier houdt het merk dan ook goed rekening mee. Alle sieraden van dit prachtige merk zijn gemaakt van de beste materialen en hebben de mooiste pasvormen. Op deze manier kan jij je outfit helemaal af maken en laat je jezelf stralen!

Sieraden

Sieraden zijn een van de belangrijkste accessoires die er zijn. Sieraden hebben een verhaal en een karakter en zorgen ervoor dat je persoonlijkheid zichtbaar wordt. Mooie sieraden voegen iets toe aan je outfit. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sieraden, je hebt minimalistische sieraden, robuuste sieraden en extraverte sieraden etc. Dit heeft als gevolg dat er voor iedereen wel iets te vinden is. In de sieraden collectie van It’s Beautiful vind je prachtige sieraden voor verschillende gelegenheden. Het merk biedt prachtige items van diverse merken. It’s Beautiful heeft als streven om de beste juwelier van Nederland en hierbuiten te worden en dit gaat alleen lukken met de beste sieraden. Doordat het merk ontzettend veel andere merken aanbiedt kan iedereen wel bij dit prachtige merk terecht. De kwaliteit van de items is ontzettend hoog, dit is dan ook een belangrijk kernwaarde voor It’s Beautiful. Je wilt namelijk niet dat je sieraad al na een paar keer dragen kapot gaat! De kernwaarde over kwaliteit gaat samen met het belang van comfort. Een mooi sieraad is fijn, maar hij moet ook wel lekker zitten. Sieraden moeten je niet afleiden van de dagelijkse bezigheden en hier zorgt It’s Beautiful dan ook uiterst zorgzaam voor. De items van dit prachtige merk hebben de beste pasvormen voor het beste comfort!

Make A Wish

It’s Beautiful werkt samen met Make a Wish. Make A Wish is een professionele vrijwilligersorganisatie die kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte door het vervullen van de liefste wens de kracht geeft om weer kind te zijn. Als onderdeel van de Make A Wish Foundation International, maakt Make A Wish Nederland onderdeel uit van de grootste wens vervullende organisatie van de wereld. Deze stichting ontvangt geen subsidie van de overheid en is geheel afhankelijk van giften. Bij het opzetten van een nieuwe sieradenlijn was voor It’s Beautiful al snel duidelijk dat ze niet alleen een nieuwe sieraden lijn wilden lanceren. Ze wilden hiermee ook echt een verschil maken voor de wereld. In het verleden waren er al een aantal korte samenwerkingen geweest met Make A Wish Nederland, deze kwamen bijvoorbeeld in de vorm van een gedoneerde kinderring, maar er was nog geen samenwerking geweest voor de lange termijn. It’s Beautiful wist alsnog, door de korte maar krachtige ontmoeting, meteen welk goede doel zij willen steunen.

Na overleg met de stichting was al snel duidelijk wat voor sieraad ze wilden maken en op wat voor manier ze de stichting wilden steunen. Een team ging aan de slag om een kwalitatief en stijlvol sieraad samen te stellen dat niet alleen tijdloos was, maar ook een goede prijs-kwaliteit verhouding zou bieden. Hierdoor zou er per aankoop een mooi percentage overblijven om te doneren aan de stichting. Uiteindelijk werden er prachtige armbanden gemaakt van Lapis Lazuli natuursteen. De kralen zijn handmatig aan een slank stuk elastiek geregen en zijn met een mooi zilveren bedel versiert. De speelse armbanden hebben een diep blauwe kleur die goed te combineren is met veel verschillende outfits.

Kinderen met een levensbedreigende ziekte willen, net als alle andere kinderen, gewoon kind zijn. Jammer genoeg is dit altijd mogelijk omdat het leven van deze kinderen voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbezoeken. Om deze reden zetten Make A Wish Nederland en Make A Wish Belgium Vlaanderen zich in voor deze kinderen om ze uit de zorgen te halen en hun liefste wens in vervulling te laten gaan. Zo kunnen deze kinderen weer even echt kind zijn en geen patiënt. Dit is niet alleen van belang voor de kinderen zelf, maar voor het gehele gezin. Op deze manier kan het gezin met kracht en energie de toekomst tegemoet. Een kind kan door iedereen worden aangemeld bij de stichting. Hierna gaat een wensteam van vrijwilligers op huisbezoek om de wens van het kind te achterhalen. Na dit bezoek gaan de vrijwilligers aan de slag om de wens in vervulling te laten gaan!