Jack en Jones

Stoere mannen dragen Jack & Jones. Dit gave mannenlabel is ooit begonnen met enkel jeans en is uitgegroeid tot een volwaardige merk met een collectie herenkleding, schoenen en accessoires. Jack & Jones heeft zich bewezen en is niet meer weg te denken uit de winkelstraten van de grote steden. Op bijna alle A-locaties vind je de strakke zwarte gevels terug met daarop prijkend het wit rode logo; Jack & Jones. Denim, sweaters, sneakers, riemen en zonnebrillen maar zeker ook stijlvolle nette kleding als colberts, pantalons en veterschoenen. Voor ieder man wat wils in de collectie van dit mooie merk. Laat je verrassen!

Jack and Jones

Het begon allemaal in 1990 op de modebeurs van Oslo met een bescheiden, maar zorgvuldig gekozen collectie voor jonge mannen. De enthousiaste en gedreven vertegenwoordiger van BESTSELLER maakte indruk met zijn collectie en het enthousiasme over de gepresenteerde items overtrof dan ook ieders verwachting. Het nieuwe modemerk Jack & Jones was een feit! In de jaren die volgen zet JACK & JONES zichzelf op de kaart en groeit het uit tot een van de sterkste jeansmerken wereldwijd. Met meer dan 1000 winkels in 38 landen en JACK & JONES-kleding die door duizenden groothandels wereldwijd wordt verkocht, is het merk een van Europa's meest toonaangevende fabrikanten van herenkleding. Het speerpunt in de collectie en branding zijn nog steeds de jeans die ze tegenwoordig hebben gespiltst in 3 collecties.

Jack & Jones PREMIUM

Deze collectie vertegenwoordigd de meer volwassen en nette collectie van het merk. Een collectie voor de man die alleen maar topkwaliteit wil. Binnen de Premium collectie vind je twee lijnen te weten; BLACK en BLUE. BLACK bestaat uit toegankelijke, zakelijke outfits met een luxe uitstraling, strakke silhouetten en één kleurenpalet. BLUE bestaat uit jeanswear gemaakt volgens het eeuwenoude vakmanschap, daar waar ze meester in zijn.

Jack en Jones ORIGINAL

De Original collectie bestaat uit musthaves welke in geen enkele mannen garderobe mogen ontbreken. Betaalbare en unieke items met attitude. Deze musthaves zijn geïnspireerd door diverse straatculturen van over de hele wereld. Vind in deze collectie jeanswear en trendy looks in dé kleuren van het seizoen.

Jack & Jones CORE

De Core lijn is een lijn waar we veel details, grafische prints en street trends in terug zien. Workwear, denim en sportkleding gemaakt voor een urban lifestyle. 

Jack & Jones schoenen

De FOOTWEAR collectie is een schoenen collectie voor de modebewuste man. Van sneakers en brogues tot canvas veterschoenen. Jack and Jones schoenen zijn een mix tussen popcultuur en traditioneel vakmanschap; On-trend footwear.  De denim roots vind je terug in de stoere accenten en subtiele details. ‘JACK & JONES FOOTWEAR. Step up. Be you.’

Jack and Jones Jeans

Hetgeen waar ze goed in zijn en waar ze groot mee zijn geworden vertegenwoordigen ze in een JEANS INTELLIGENCE collectie. Ontwikkeld volgens een visie om anders naar jeanswear te kijken. Zoals ze het zelf formuleren: ‘Wij interpreteren denim op een ongeëvenaarde manier en ontwerpen onze kleding met respect voor het traditionele denim vakmanschap. Onze producten worden gemaakt met pioniers in de modebranche en met behulp van geavanceerde technologie. We houden continu de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van behandelingstechnologieën en -innovaties van stoffen. Wij maken trendy en betaalbare high-quality jeanswear.’

Jeans

Dit item is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Niemand had, begin 1900, kunnen  voorspellen dat de denim jeans ruim 100 jaar later zo'n groot succes zouden zijn. Jeans met scheuren, gaten, rafels en onafgemaakt broekspijpen, alles kan en alles mag! Voor het dragen van jeans zijn er geen regels: je kunt het combineren met vrijwel alles! In de Jack en Jones collectie is de Jack & Jones Glenn favoriet bij de heren. Twijfel je over de juiste jeans maat?! Check dan onze pagina: maattabel. Hier vind je een handig overzicht van alle maten per kledingitem. Wil je weten welke jeans fits er allemaal zijn lees dan de pagina: jeans pasvorm. Super handige weetjes en tools om te komen tot de juiste maat en/of pasvorm.