Just Brands

Just Brands is een bedrijf waaronder 3 verschillende merken vallen:  PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Het bedrijf is opgezet in 1992 en in ditzelfde jaar werd ook meteen de PME Legend sheepskin geïntroduceerd. Just Brands is namelijk begonnen met alleen PME Legend in hun assortiment. Ook wordt er in 1992 het Cargo Pilot Theme geïntroduceerd, welke op de dag van vandaag nog steeds is te zien in de prachtige collectie van PME Legend. In 1999 worden er ook jeans en schoenen gelanceerd van PME Legend en PME Legend wordt opgevolgd in 2003 door Cast Iron. In 2007 maakt Vanguard de Just Brands familie compleet. Op dit moment is de Just Brands familie dus eindelijk compleet en er is vanaf dat moment niet meer veranderd. Er zijn geen merken meer bij gekomen, maar de PME Legend, Cast Iron en Vanguard zelf zijn ook altijd erg dicht bij hun oorsprong gebleven. Vooral bij PME Legend is nog steeds de Aviator collectie te zien, maar is ondertussen wel versterkt door ook de Bare Metal collectie.

De merken van Just Brands zijn ontzettend mannelijk en stoer en de kledingstukken hebben een ruige en ruwe uitstraling. Vooral de collectie van PME Legend heeft ontzettend veel stoere en ruige elementen. De items van de merken van Just Brands zijn gemaakt van hoge kwaliteit en de stoffen vallen goed om het lichaam. De kledingstukken accentueren het mannelijk lichaam en zorgen ervoor dat elke man een stoere en mannelijke uitstraling krijgt. In de collecties van PME Legend, Cast Iron en Vanguard zitten niet alleen maar kledingstukken. Er zijn namelijk ook prachtige accessoires en schoenen te vinden die ervoor zorgen dat men de outfit helemaal kan afmaken. De items van de drie verschillende merken zijn goed met elkaar te combineren en te dragen, ook al heeft elk merk zijn eigen stijl. Voor elke man is er wel iets te vinden in de collecties van de gave Just Brands merken!

Om een goede speler te blijven in de premium-jeans en casual kleding branche van heren in de Benelux en een sterke positie op te bouwen in de DACH-landen is Just Brands hard bezig en stap voor stap het bedrijf aan het opbouwen. Dit doet het merk door hun partners en klanten consequent, hoogwaardige, relevantie producten aan te bieden. Just Brands is een trots bedrijf met een sterke focus op de lange termijn. Het bedrijf heeft hoge ethische normen en veel respect voor het milieu. Hier wordt dus ook aan gedacht bij het produceren van de kledingstukken.  

PME Legend

Het verhaal van PME Legend is al 25 jaar verbonden met het tijdperk van de cargopiloten en hun fenomenale vliegmachines. Deze piloten, ook wel de cowboys van de lucht, werken keihard, en verwachten hetzelfde van hun kleding en accessoires. De robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun spullen, zie je standaard terug in de designs en het eerste klas vakmanschap van elke PME Legend collectie. In de woeste omgeving hebben de piloten goede, lekker zittende kleding nodig die is opgewassen tegen hun inspannende lifestyle. Dit vinden ze in de collectie van PME Legend.

Veel van de items van dit gave merk zijn al die jaren hetzelfde gebleven. Ze zeggen namelijk vaak ‘’never change a winning team’’ en dit is dan ook iets waar PME Legend zich graag aan houdt. Volgens het merk kun je het niet winnen van een klassieker en daarom hebben ze het patroon van verschillende broeken en andere items, al die jaren onveranderd gelaten. In de collectie van dit prachtige merk zitten; jeans, broeken, shorts, T-shirts, polo’s, overhemden, jassen, blazers, sweaters, truien, vesten, schoenen, ondergoed en accessoires. Je shopt een complete stoere look bij PME Legend.

Zoals alle merken van Just Brands heeft ook PME Legend kledingstukken van hoge kwaliteit. De items van PME Legend blijven voor een lange tijd mooi en vallen perfect om het mannelijk lichaam. De kledingstukken zijn erop gemaakt om de juiste plekken te accentueren, zodat elke man een stoer, mannelijk en robuust silhouet krijgt!

Cast Iron

Cast Iron is het tweede merk dat de Just Brands familie kwam versterken. De collectie van dit prachtige merk voelt aan als een klassieke auto; een elegant design met veel karakter, een tijdloze uitstraling, stoer en met aandacht voor detail gemaakt door vakmanschap. Cast Iron is ambitieus, zelfbewust en heeft gevoel voor stijl. Dit is ook het type man dat perfect aansluit bij de gave kleding van dit fantastische merk. Een man die de menigte achter zich laat en altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

De collectie van Cast Iron wordt gesierd door prachtige jeans, broeken, shorts, T-shirts, polo’s, overhemden, jassen, colberts, sweaters, truien en vesten en accessoires. De items passen bij de man van nu die modebewust en mannelijk is en er graag verzorgd en goed uit ziet. Voor deze man is de collectie van Cast Iron perfect!

Vanguard

Vanguard is een authentiek lifestyle label voor moderne, sophisticated mannen. Vanguard richt zich op mannen die schoonheid en hoogstaand design belangrijk vinden en dit zoeken, en ook vinden, in klassieke motoren, stijlvolle kleding en andere zaken waar liefde en aandacht aan besteed is. Klassieke motoren en het Amerikaanse vrijheidsgevoel dienen als inspiratiebron van dit prachtige merk. De originaliteit vind je terug in de Vanguard collecties. De collecties hebben namelijk speelse details, mooie designs, hoogwaardige stoffen en comfortabele pasvormen. Deze kenmerken vormen de basis van hét perfecte kledingstuk. Dit levert dan ook een casual en dressed-up look op, voor ieder moment van de dag, waar ook maar ter wereld.

Het merk Vanguard is een compleet lifestyle concept dat wordt ondersteund door een unieke merkbeleving. Een ongepolijst en steeds weer verrassend concept, dat vrijheid en onafhankelijkheid centraal stelt en het leven zelf beschouwt als één lange reis vol vrijheid en avontuur.  In de uitgebreide collectie van dit prachtige merk zitten jeans, broeken, shorts, T-shirts, polo’s, overhemden, jassen, blazers, sweaters, truien en vesten en accessoires. Op deze manier hoef je nooit meer ergens anders te zoeken; bij Vanguard vind je ál jou kleding van hoge kwaliteit en met een stoere look!