Karma

Karma is een sieradenmerk dat prachtige armbanden maakt voor mannen en voor vrouwen. De armbanden zijn van kraaltjes en worden gesloten met een makkelijke schuifconstructie. Met deze sluiting kun je ook bepalen hoe je de armband draagt; losser of juist strakker. De armbandjes worden in ontzettend veel verschillende kleuren gemaakt. De schitterende dames armbanden en stoere heren armbanden zijn hier door ook al jaren lang bijzonder. Karma kwam jaren geleden als eerste met mannen lava-armbanden. Door de ruime keuze aan armbanden kun je met dit merk je eigen stijl nog meer laten zien. Karma heeft een uitgebreide collectie armbanden van chique tot stoer tot elegant. Voor iedereen is er dus wel een passende armband te vinden van dit prachtige merk.

Omdat Karma zo ontzettend uitgebreid is, is er bij elke outfit wel een matchende armband te vinden. De armbanden van Karma geven je outfit net dat beetje extra, voor een casual gelegenheid maar ook voor een chique gelegenheid.

Karma sieraden

Sieraden voegen ontzettend veel toe aan een outfit. Sieraden zorgen voor een bepaalde sfeer en ze laten je karakter zien. Sieraden komen voor in verschillende vormen en maten; je hebt ruige sieraden, maar ook hele minimalistische sieraden. Het is natuurlijk maar net wat meer bij jou past. Ook is het natuurlijk van belang dat je sieraden goed passen bij de rest van je outfit. Bij een hele drukke outfit met veel kleur, is het mooier om een minimalistisch paar sieraden te dragen. Dit zorgt ervoor dat de aandacht naar de rest van je outfit gaat en de sieraden alleen een mooie toevoeging zijn. Een basic outfit kun je weer helemaal opleuken met een paar statement sieraden. Als je outfit basic is, maar je sieraden zijn groot en kleurrijk is je outfit toch net wat vrolijker!

De sieraden van Karma zitten een beetje tussen minimalistisch en ruig in. Door de mooie kralen die zijn verwerkt in de armbanden krijgen de sieraden een bijzondere look en zijn de armbanden uniek. Er zijn ook een paar uitzonderingen op het vertrouwde model van de armbanden. Er zijn namelijk een paar mooie zilveren of gouden, wat meer minimalistische armbandjes

Karma oorbellen

Het gave merk Karma maakt niet alleen armbanden, maar maakt sinds een tijdje ook mooie oorbellen. De oorbellen van dit fantastische merk zijn allemaal basic en minimalistisch, dit is juist wat ze zo bijzonder maakt. De oorbellen komen in de vorm van normale knopjes maar ook ringetjes voor. Karma houdt bij hun oorbellen van een bijzonder detail. Denk bijvoorbeeld aan een hangertje van een zebra, een leuk sterrenknopje of een kettinkje aan je knopje.

Oorbellen zijn of een kleine toevoeging aan je outfit of een echt statement piece dat alle aandacht trekt. Bij een basic outfit kun je bijvoorbeeld grote oorbellen dragen die ervoor zorgen dat je outfit toch nog nét dat beetje extra krijgt. Bij een hele drukke outfit is het bijvoorbeeld weer wat mooier om wat rustigere en kleinere oorbellen te dragen, zodat het niet teveel wordt. Oorbellen kunnen iets toevoegen aan je outfit, maar ook aan je gezicht. Een mooi paar oorbellen dat matcht bij je andere sieraden en je outfit laat stralen. Dit zorgt ervoor dat ook jij straalt!

BIBA

BIBA is een mooi sieradenmerk dat net zoals Karma mooie armbandjes maakt die basic maar bijzonder zijn. BIBA is in 2000 gestart als groothandel in trendy zilveren sieraden met een hoog fashion-gehalte. Op de dag van vandaag is BIBA uitgegroeid tot een bekend sieraden merk dat in veel verschillende winkels te verkrijgen is. BIBA armbanden zijn bekend onder jongere meiden, maar ook onder volwassen vrouwen. Dit is ook het mooie aan BIBA; de sieraden van dit gave merk zijn voor iedereen! BIBA gelooft in de kracht van kleine ondernemers en het merk gelooft er in dat je alles kunt bereiken als je het écht wilt.

BIBA armbandjes kunnen super mooi worden gecombineerd met een gave Karma armband. Kijk daarom ook eens bij de prachtige collectie van BIBA en maak zo jouw sieraden collectie helemaal compleet!