RTL4 en To Be Dressed

To Be Dressed is geselecteerd als ‘Beste webshop van Nederland!’ door RTL4. Samen met nog zestien anderen zijn wij te zien in een speciale kerstspecial van het programma de Beste van Nederland op RTL4. Wil jij meer lezen over het programma, waarom To Be Dressed geselecteerd is en waar en wanneer wij precies te zijn op televisie ? Lees dan snel verder!

To Be Dressed op TV

Vanaf 16 december kan je To Be Dressed spotten op RTL4 in de kerstspecial van ‘De Beste van Nederland’. Deze dag zendt RTL4 namelijk het programma ‘De Beste van Nederland’ uit, waar je naast To Be Dressed nog zestien andere webshops ziet, die allen ook een gaaf concept hebben. Vergeet dus niet om zondag 16 december om 16:00 je tv af te stemmen op RTL4! In een super leuke vlog laten vlogger Julian Klop en onze eigen Roxan jou zien wat To Be Dressed is, wat we doen en waarom wij de beste webshop van Nederland zijn. ‘De Beste van Nederland’ is een leuk programma, dat je heerlijk op de bank met een kopje thee kunt kijken. Daarnaast is het programma helemaal in de kerstsferen, dus zet de kerstkransjes maar op tafel! Wil jij de To Be Dressed vlog al als eerste zien? Neem dan snel een kijkje!

Bekijk de vlog van To Be Dressed

Je favoriete merk altijd met korting kopen? Je zult het niet geloven maar dat is mogelijk, hier bij To Be Dressed. Wij bundelen alle sale artikelen van honderden aangesloten (web)winkels in onze webshop, speciaal voor jou! Vanuit je luie stoel krijg jij bij To Be Dressed de beschikking over dé grootste afgeprijsde online collectie dameskleding, herenkleding, kinderkleding, tassen, schoenen, sportkleding en accessoires. En dit alles altijd met korting, van prachtige merken en van de meest recente collecties. Wat wil je nog meer?

En sinds 2018 kun je ook de nieuwste collecties scoren op To Be Dressed van de gaafste merken. Zo bundelen wij het beste van twee werelden in een webshop! Snel, makkelijk en compleet! Bekijk dan snel onze gave vlog, gemaakt door Julian Klop. Daarnaast vertelt onze Roxan hoe To Be Dressed precies werkt en wat ons nu uniek maakt. Zeker het kijkje nemen waard!

Wat is de ‘Beste van Nederland?’

De Beste van Nederland is een programma van Stay in Touch Media BV en wordt uitgezonden op RTL4. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, Raffaëla Paton en verschillende vloggers van RTL. Daarnaast is Edwin Noorlander, bekend van Radio538 de voice-over van het programma. De Beste van Nederland is het eerste tv programma dat vloggen naar de televisie heeft gebracht. Wil jij up to date blijven van alle ontwikkelingen rondom het programma, ga dan naar de Facebookpagina van De Beste van Nederland. 

In het programma de Beste van Nederland, gaan bedrijven en ondernemers met elkaar de strijd aan om de beste van Nederland te worden. In december zijn het de webshops die de strijd met elkaar aan gaan, maar het gehele jaar door zijn er verschillende soorten ondernemingen die de beste van Nederland kunnen worden! Zo zijn Walibi Holland, Jamie's Italian en zelfs de Rotterdamse Euromast ons al voorgegaan! Met meer dan twee miljoen kijkers en 130.000 stemmers is de Beste van Nederland een enorm succes op de Nederlandse tv!