Foute kersttrui

Dit jaar geen gestuntel met hoge hakken, strakke jurkjes en glimmende panty’s: de kersttrui is helemaal hot! En daar zijn wij maar al te blij mee, want er is niets fijner dan cadeautjes uitpakken of gourmetten in je heerlijk warme kerstrui. Vorig jaar zag je de eerste kersttruien al voorbij komen, maar dit jaar kan je er niet meer om heen. Een kersttrui, of hij nu mooi of een beetje aan de lelijke, foute kant is, het is de musthave van deze Kerst!

De kersttrui

Niks geen nette jurkjes en een opgedoft uiterlijk, de kersttruien zijn in Amerika eerder regel dan uitzondering. Al jaren gaan de kersttruien als zoete broodjes over de toonbank en je kan het je zo gek niet bedenken, of er is een kersttrui voor. Dit is ook niet zo’n gek idee, want in Amerika wordt Kerst voornamelijk in de ochtend gevierd. Kinderen (en natuurlijk ook volwassenen) pakken hun cadeautjes die onder de kerstboom liggen in de ochtend uit en gaan dan met de hele familie gezellig ontbijten. Niet zo gek dus dat je ’s morgensvroeg nog niet full glam aan de ontbijttafel wilt zitten. De afgelopen jaren zijn de kersttruien enorm populair geworden en dat komt vooral door de opmars van de foute kersttruien…. Want zo kun je lekker warm en toch in kerstsfeer aan de ontbijttafel plaatsnemen.  

Foute kersttrui

De foute kersttrui is dé trui die je in je kast hebt moeten liggen komende feestdagen. Maar wat is een foute kersttrui eigenlijk precies? Je hebt duizenden verschillende foute kersttruien, variërend van een veel te dikke Kerstman tot een grappige quote van je favoriete televisieserie. Het is de komende Kerst bijna een sport om de grappigste en meest originele kersttrui te dragen. Kersttruien met een rendier erop met een uitpuilende neus of een simpele gebreide kersttrui met een schattige pinguïn erop zijn deze Kerst passé en kan je beter niet meer aantrekken. Wil jij écht het middelpunt zijn deze Kerst, ga dan voor een kersttrui met een quote en foto van je favoriete tv-show. Populair dit jaar zijn de Game of Thrones kersstruien en de kersttruien met citaten van de serie Friends.

Wil jij tijdens het kerstonbijt duidelijk laten zien wie jouw vriend of vriendin is, of wil jij gewoon één zijn met jouw bestie? Dan is de duo kerstsweater echt iets voor jou/jullie! Deze kersstrui is speciaal gemaakt voor stelletjes, je deelt namelijk één trui met je wederhelft. Misschien is het een beetje lastig eten met een hand, maar je hebt sowieso de leukste, gezelligste en vooral knuste trui van de dag.

Kersttrui dames

Natuurlijk kunnen de grote modeketens niet achterblijven met deze trend en vindt je werkelijk waar overal, zowel offline als online, kersttruien. Bij dames zijn de iets minder foute kersttruien wel favoriet. Zo heb je veel kersttruien met citaten van populaire gezegdes onder jongeren, zoals: ‘Sleigh my name, sleigh my name’ ‘Jolly AF’ en ‘Fleece Navidad’. De kersttruien zien er heerlijk fout uit door een lekker fout lettertype en honderden glitters, steentjes en andere details. Het grote voordeel van een kerstrui is, dat je hem de hele dag kunt dragen. In de ochtend draag je hem bovenop je pyjamabroek, in de middag ruil je je pyjamabroek in voor een makkelijke jeans en wanneer je gaat stappen draag je de trui op een leren rokje en bikerboots zodat je er helemaal party-ready uit ziet!

Kersttrui heren

Kerstruien met populaire zinnen uit films of truien met foto’s of gezegdes die viral zijn gegaan zijn dit jaar immens populair. Je kan het je zo gek niet bedenken of er is een trui voor. Wat dacht je van een John Cena trui of een trui met de opdruk van de Amerikaanse president verkleed als kerstman met de tekst ‘Make America Great Again’?

Kersttrui kinderen

Wil jij met het hele gezin aan tafel in een foute kersttrui? Dat kan! Deze Kerst zijn er zelfs kersttruien voor de allerkleinste in allerlei verschillende maten. Een kersttrui van je lievelings voetbalclub, stripfiguur of gewoon met Rudolf of de kerstman erop. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, met glitters, lichtjes of met pompons erop. Voor de meisjes zijn er zelfs leuke foute kerstjurkjes/tuniekjes. 

Kersttruien met kleurtjes

De decembermaand is al donker en grauw genoeg, dus breng wat kleur in je garderobe komende feestdagen! Er zijn enorm veel groene en rode truien te vinden, zodat jij jezelf echt helemaal in de kerstsferen kan onderdompelen. Natuurlijk vindt je op deze kersttruien ook weer de grappigste teksten en opdrukken. Een kersttrui is lang niet meer de saaie, degelijke trui die niemand eigenlijk durfde te dragen, maar die oh zo comfortabel was. De tijden dat je je vader vervloekte omdat hij met de Kerst weer in zo’n lelijke trui naar beneden kwam, zijn officieel voorbij. De kersttrui is het fashion statement van aankomende feestdagen! Leg dat cocktailjurkje dus snel in de kast en schaf een kersttrui aan (of steel hem uit je vaders kast). Bekijk ons aanbod truien & vesten om dé trui te vinden waarmee jij alle aandacht naar je toe trekt deze kerst. 

Zelf een foute kersttrui maken

Kerst is het perfecte excuus om de meest lelijke kersttrui aan te trekken die je maar kunt vinden. Ben jij een creatief persoon en wil je er tijdens de kerstdagen uniek uitzien? Beijk hieronder de tips en maak zelf jouw unieke kersttrui.