My Jewellery

En ineens was daar My Jewellery! Het leek wel alsof de website van My Jewellery er uit het niets kwam en gelijk aan de top stond. Het bedrijf is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de meest bekende webshops en heeft inmiddels ook meerdere fysieke winkels in Nederland. Veel vrouwen in Nederland zijn fan van het merk en hebben hun armen of oren volhangen met prachtige sieraden van het merk. Natuurlijk is het succes van het merk niet uit de lucht komen vallen en heeft de oprichtster daar hard voor geknokt. To Be Dressed is trots dat ook zij een verkooppunt zijn van de prachtige My Jewellery items en daarom vertellen wij je graag meer over dit prachtige merk!

Het begin van My Jewellery

My Jewellery is opgericht door de Wijchense Sharon Hilgers. Altijd al had Sharon een passie voor sieraden en voor ondernemen. Toen ze nog vrij jong was, had ze zelfs een klein sieradenwinkeltje aan huis. Toch besloot ze te gaan werken als Frans docente, maar al snel begon het toch weer te kriebelen. Zo besloot ze in 2011 om toch weer haar eigen sieraden site op te richten, genaamd My Jewellery. Het begon als een hobby: het verkopen van sieraden op kleinschalig niveau. Maar al snel groeide My Jewellery uit tot een waar fenomeen in de Nederlandse sieradenbranche. Sharon moest al snel haar baan als docente Frans opzeggen zodat zij zich vol kon storten op de ontwikkeling van haar webshop. In 2015 besloot Sharon dat het tijd was voor een nieuwe stap: het openen van de eerste fysieke My Jewellery winkel. De eerste winkel werd geopend in Den Bosch en dit was vanaf dag één een groot succes. Inmiddels heeft My Jewellery zes fysieke winkels in onder andere Den Bosch, Utrecht, Breda en Maastricht. Elke My Jewellery winkel heeft haar eigen unieke look en de winkels zijn inmiddels een ontmoetingsplek geworden voor fashionista’s. Daarnaast dienen de winkels ook als een servicepunt, waar klanten (die zowel online als offline items gekocht hebben) hun artikelen kunnen retourneren of laten vervangen.

My Jewellery horloge

Dat My Jewellery zo’n groot success is, hebben ze mede te danken aan de goede marketingstrategie die het bedrijf altijd gehanteerd heeft. Om naamsbekendheid te verwerven, ging het bedrijf in zee met tientallen BN’ers en online influencers. Sterren als Maan, Linda de Mol en Monica Geuze zijn groot fan van het merk en worden wekelijks gespot met een sieraad van My Jewellery. Ook zie je veel van de items terug in grote Nederlandse tijdschriften. De horloges van My Jewellery zijn stuk voor stuk allemaal even prachtig. Het merk heeft verschillende modellen, van grote statement horloges tot kleine digitale horloges. In de collectie vind je veel basic zilveren of gouden modellen, maar ook opvallende horloges waarvan de bandjes helemaal versierd is met chique glitters. My Jewellery weet altijd de perfecte balans tussen trends en functionaliteit te vinden. Sharon heeft een unieke en onafhankelijke kijk op mode, waardoor elke nieuwe collectie van My Jewellery weer vernieuwend is. In de huidige collectie vind je veel marmer, velvet en panterprint. Dé trends van dit seizoen!

My Jewellery armband

Het sieradenmerk inspireert dagelijks honderdduizenden fashionista’s via hun social kanalen. De Instagram feed van My Jewellery is perfect en alle foto’s stralen van je scherm af. Elke dag zie je wel een influencer of bekende Nederlander met een My Jewellery armband. Kortom: je kan niet meer om het merk heen! De armbandjes van My Jewellery zijn misschien wel een van de populairste artikelen van het merk. Dat is ook niet zo gek, want de armbandjes zijn allemaal zo leuk! In de huidige collectie zie je veel slavenarmbanden terug, of basic armbandjes met daaraan een bedel met je eigen initiaal (of die van je beste vriendin) eraan.  Ook heeft het sieradenmerk een ruime collectie aan armbandjes met daarin populaire quotes als ‘Love the life you live’ en ‘Ik heb je lief’. Alle armbandjes van My Jewellery zijn perfect om te combineren met je favoriete horloge of met je andere armbandjes.

My Jewellery kleding

My Jewellery groeide al snel uit tot één van de meest succesvolle sieraden(web)winkels van Nederland. Er kwam steeds meer vraag naar een kledingcollectie en uiteindelijk kon het merk niet achterblijven. My Jewellery is inmiddels dus niet alleen meer een winkel voor de leukste sieraden, maar je kan er ook terecht voor de meest fashionable kledingstukken. Flared jeans met panterprint, gebloemde blousejes en complete broekpakken voor dames, je vind het allemaal in de huidige collectie van My Jewellery. De sieraden van het merk gingen als een raket, maar de kleding is misschien wel nog populairder! Sharon haar kijk op mode en trends is uniek, want elk item wat op de site staat is binnen no time uitverkocht. Sommige items kun je zelfs al in een voorverkoop reserveren, zodat je er zeker van bent dat je jouw favo item op tijd in huis hebt. Het is bijna ongelofelijk hoe snel My Jewellery groeit!