To Be Dressed kortingscode

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en loop nooit meer een kortingscode mis.

 

Op zoek naar een To Be Dressed kortingscode?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en loop nooit meer een kortingscode, actie en/of aanbieding mis. 

Blijf daarnaast altijd op de hoogte van de nieuwste arrivals, speciale shopnights en laat je inspireren door onze mooie kledingcombinaties. 

Meer dan 250.000 artikelen van bijna 2.000 merken vind je hier, altijd met korting, in onze shop. Merken als G-Star, Nike, Scotch & Soda, SuperTrash en Floris van Bommel koop je bij ons altijd in de sale.

Voorwaarden en regels?

  • De kortingscodes die worden uitgegeven hebben een beperkte houdbaarheid. Afhankelijk van de actie is de kortingscode van een paar uur tot een hele week geldig. 
  • Per actie kunnen ook de voorwaarden variëren zoals het minimum te besteden bedrag. Ook dit staat altijd goed vermeld in de nieuwsbrief of bij de actievoorwaarden.
  • De kortingscode kan aan het einde van het bestelproces worden ingegeven en zal direct verrekend worden met het 'te betalen' bedrag.
  • Uitgegeven kortingscodes zijn helaas niet te stapelen en/of op te sparen.
  • Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via: klantenservice@to-be-dressed.nl 

Zonder kortingscode toch ALTIJD korting

Ook als we geen speciale actiecode hebben, profiteer je bij ons ALTIJD van mooie kortingen. Wist je dat alle items in onze webshop, altijd aangeboden worden met een leuke korting?! Kortingen die kunnen oplopen tot wel -80%! Oftewel geen kortingscode is toch korting.  


Shop nu jouw look