Maruti

Het prachtige schoenenmerk Maruti staat voor schoenen met een clean design. De items van Maruti  zijn stuk voor stuk bijzonder en van kwalitatief goede materialen gemaakt. De roots van dit merk liggen in Nederland. In het mooie en landelijke Weert om precies te zijn. Weert is omgeven door akkers, weilanden en water. Dit is voor de ontwerpers van Maruti de ideale basis om inspiratie op te doen en optimaal te experimenteren. Door dat Maruti aan de collecties werkt met een toegewijd klein team, voelt het echt als één familie, met allemaal de zelfde drijfveer. Deze drijfveer is eigenlijk heel simpel. Namelijk; gewoon mooie schoenen maken. Dit zowel in kwaliteit als in design. Ieder seizoen laat het merk zich inspireren door trends die worden verwerkt in nieuwe materialen. Doordat ze veel werken met natuurlijke materialen en experimentele wassingen is niet één paar schoenen precies hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat elk paar Maruti schoenen uniek is. 

In 2012 introduceerde Maruti haar eerste damesschoen, genaamd de ‘Gimlet’. Een schoen gemaakt van hair-on leather met een dieren- of fashionprint. Deze uitvoering was meteen een schot in de roos! Vanaf dat moment heeft Maruti alle fashion liefhebbers overtuigd en stond het schoenenmerk op de kaart! Naast deze succesvolle dierenprints voegen zij ook elk seizoen nieuwe fashionprints toe aan de collectie. Maruti gaat bewust om met haar materialen en maakt dan ook van de restanten andere must-haves, zoals armbanden, riemen en portemonnees.

Maruti schoenen

Schoenen zijn een cruciaal onderdeel van jouw outfit. Niemand kan immers zonder schoenen. De juiste schoen aan jouw voeten kan de dag helemaal goed maken. De uitgebreide collectie damesschoenen van Maruti voorziet in de behoefte die alle dames hebben. Namelijk, kwaliteitsschoenen die goed lopen en stijlvol zijn. En de schoenen van dit schoenenmerk voldoen hier zeker aan. De damesschoenen zijn voor ieder type en elke gelegenheid. Het hippe Nederlandse merk Maruti kijkt goed naar de huidige en opkomende trends in de markt en weet elk seizoen weer een unieke collectie neer te zetten. Maruti maakt schoenen voor dames en meisjes. Door kleuren als beige, bruin, zwart en wit zijn de schoenen eenvoudig te matchen bij diverse outfits. Het merk is zeer veelzijdig en ontwerpt en produceert haar producten volgens eigen idee. De prachtige kleuren, bijzondere lijnen en tevens de bijzondere materialen die gebruikt worden, zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar afgestemd is. Tevens zijn er heel veel verschillende Maruti dessins. Of je nu het liefst sneakers, enkellaarsjes of sandalen draagt, voor iedere dame heeft Maruti een passende schoen in haar uitgebreide collectie.

Maruti sneakers

De sneakers van Maruti kenmerken zich vooral door luxe en kwaliteit. Het merk wordt dan ook gerekend tot een van de A merken van Nederland. Maruti probeert op succesvolle wijze haar sneakers te combineren met vrouwlijkheid en stoerheid. Iets waar dit merk ieder seizoen opnieuw weet te creëren. De kleuren die je in de collectie van Mauti tegenkomt, zijn voornamelijk grijs, zwart en bruinachtige tinten. Ook staan zij bekend om de sneakers met een dierenprint. De sneakers stralen rust, vrouwelijkheid en kwaliteit uit met een elegante touch. Alle ontwerpen zijn voorzien van een comfortabele zool. De duurzaamheid van de items zorgt ervoor dat jij nog lang kan genieten van deze prachtige sneakers. Of te wel, deze damessneakers zijn dé perfecte schoenen voor iedere dag! Zowel in de zomer als in de winter kun je op pad met jouw favoriete Maruti schoenen. Ga je voor een stoere of juist stijlvolle schoen, bij Maruti vind je wat je zoekt! 

Maruti laarsjes

Het leuke aan laarsjes is dat je ze tegenwoordig het hele jaar door kunt dragen. Zowel tijdens de koude dagen als tijdens de warme dagen staan ze geweldig onder een outfit met of zonder blote benen. Ook onder een stoere jeans staan laarsjes fantastisch. De laarsjes bieden bijna het hele jaar door de ultieme uitkomst en deze mogen dan ook absoluut niet ontbreken in een stijlvolle garderobe. De Maruti enkellaarsjes voor dames komen ieder seizoen weer terug en iedere keer overtreffen zij zichzelf weer. De Maruti collectie laarsjes is altijd stijlvol, vrouwelijk, klassiek maar vooral ook minimalistisch met een leuke twist.

Maruti sandalen

Trendy sandalen doen het uitstekend onder een hippe jeans of een elegante rok. Er zijn veel modieuze modellen in hoge en lage uitvoeringen verkrijgbaar. Zo ook van het merk Maruti. Een paar sandalen met een mooie hak mag ook niet ontbreken in een vrouwen garderobe. Sandalen gelden vroeger als gemakkelijk en comfortabel schoeisel. Maar wist je dat je nu ook heel veel modieuze, stijlvolle sandalen kunt vinden. En je hoeft niet ver te zoeken. Je zit namelijk al helemaal goed hier bij het dames schoenenmerk Maruti!