Moodstreet sale

Een Nederlands merk met invloeden van buitenaf. Het kinderkledingmerk Moodstreet is een merk met een boodschap. Bij Moodstreet staat kwaliteit van leven op nummer 1. Kinderen moeten goed kunnen bewegen in kleding die tegen een stootje kan. Daarnaast hebben kinderen de toekomst dus is het aan een iedere om zuinig te zijn op de wereld waar onze kinderen in opgroeien. De kinderkleding wordt dan ook vervaardigd van 100% biologische vezels in een maatschappelijk  verantwoorde productie en met een deel van de opbrengst van de verkoop van de kleding helpen zij een weeshuis in India. Moodstreet is een hip, stoer kinderkledingmerk met een meer dan mooi verhaal. Een merk van de straat. ‘De straat waar dromen werkelijkheid worden.’ Deel je mee in de liefde voor Moodstreet?

Moodstreet

Dit  Nederlands kinderkledingmerk is rijk aan vrolijke en fleurige items voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In de Girls en Boys collectie vind je de maten 92 t/m 164. Voor de allerkleinste in de maten  56 t/m 74 hadden ze het label XSfeet opgericht en voor de maten 68 t/m 92 werd het merk Little Feet gecreëerd. Voorheen gescheiden van Moodstreet, maar tegenwoordig valt het allemaal onder één label. Oftewel van wieg tot eind basisschool kleed je je kind in dit prachtige kleurrijke merk. De Moodstreet kleding is stoer, brutaal en eigentijds, geïnspireerd door de ‘straat’.  

Moodstreet is opgericht in 2004 en een dochter van het moeder bedrijf, Jolo Fashion. Een van de grotere namen op het gebied van de productie van kinderkleding. Moodstreet is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend en succesvol kledingmerk. Elk seizoen gaat Moodstreet op reis door de wereld. Deze wereldse inspiratie zien we terug in de kleding. De thema’s hebben namelijk de invloeden van verschillende landen zoals:  Peru, Thailand, Siberië, Tibet, Japan, Argentinië en meer. Met het gebruik van stoffen, details en printjes waan je je bij het dragen van de kleding in andere sferen.

Oog voor detail is wat ze hebben, elk kledingstuk kenmerkt zich door een apart printje of ruche. Vrolijke felle kleuren, verschillende stoffen en printjes worden met elkaar gecombineerd. Dat maakt het merk een beetje vreemd, anders dan anders maar enorm leuk en geliefd. Daarnaast is de kleding comfortabel en daardoor heerlijk draagbaar. Is een Moodstreet trui gecombineerd op een Moodstreet broek of rokje te heftig voor je?! Dan lenen de items zich afzonderlijk prima om te combineren met items van ander merken. Moodstreet valt qua pasvorm wat kleiner dan normaal, houd hier rekening mee en bestel liever een maatje groter. Moodstreet kinderkleding herken je aan het vrolijke kleurgebruik, de vaak grappige prints en de meer dan vriendelijke prijs.

In de Moodstreet collectie vind je broeken, leggings en rokjes tot sweaters, truien, shirts en jassen. De collectie wordt in meerdere leveringen per seizoen uitgeleverd en vind je in fysieke winkels en  online.

Moodstreet jas

Een zeer geliefd product uit de Moodstreet collectie is de Moodstreet winterjas. De kracht van dit item zit hem in de prijs kwaliteit verhouding. Moodstreet is een betaalbaar merk. Winterjassen zijn over het algemeen vrij duur en wanneer je kiest voor een goedkopere variant lever je vaak in op kwaliteit, warmte, design en/of model. Bij Moodstreet is dit echter niet het geval. De winterjassen zijn heerlijk warm en betaalbaar. Daarnaast zien ze er ook nog eens super on-trend uit. Een combinatie die papa en mama blij maakt maar zeker ook de kids. Je ‘rockt’ het schoolplein zeker in een winterjas van dit mooie merk.

Biologische stoffen (GOTS)

Alle Moodstreet kleding is gemaakt van 100% biologische vezels en draagt daarom ook het GOTS-label. Dit label is 's werelds hoogst haalbare standaard voor het gebruik van 100% biologische vezels en gaat samen met een maatschappelijk verantwoorde productie van katoenplant tot verpakking.

GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is ontwikkeld om biokatoen en andere biologisch geteelde vezels verder te produceren tot een duurzaam kledingstuk of textiel. De standaard stelt bijvoorbeeld hoge eisen aan fabrieken omtrent het gebruik van schadelijke chemicaliën. Daarnaast hebben fabrieken die het GOTS label dragen de verplichting om een duurzaam afvalwatersysteem te gebruiken en zuinig met water en energie om te gaan. Daarnaast omvat GOTS ook criteria wat betreft arbeidsomstandigheden, die gebaseerd zijn op de normen van de International Labour Organization, zoals het recht op vakbondsvrijheid en het recht op veilige en gezonde werkomstandigheden. De GOTS standaard wordt ketendiep toegepast in de verwerking van biologische vezels. Oftewel wanneer je Moodstreet kleding koopt en draagt zorg je indirect voor het milieu en weet je dat de gevoelige huid van je baby veilig is.

Kinderkleding

Online op zoek naar Moodstreet?! Dat gaat je zeker lukken. Het aanbod Moodstreet dat online verkrijgbaar is is groot. De nieuwe collectie Moodstreet items vind je in diverse webshops. Het sale aanbod Moodstreet vind je bij deze webshops voornamelijk in de standaard sale periodes. Er is echter een online webshop die 24/7 sale heeft en zo ook Moodstreet sale. Shop het hele jaar door in de sale bij To Be Dressed. Grootste aanbod kinderkleding van topmerken vind je hier online in de sale. Kledingmerken als Vingino, Nik & Nik, Retour en Like Flo sieren de webshop. Maak de look compleet met een mooi paar kinderschoenen.