Over To Be Dressed

 

Je favoriete merk altijd met korting kopen? Je zult het niet geloven maar dat is mogelijk, hier bij To Be Dressed. Wij bundelen alle sale artikelen van honderden aangesloten (web)winkels in onze webshop, speciaal voor jou! Vanuit je luie stoel krijg jij bij To Be Dressed de beschikking over dé grootste afgeprijsde online collectie dameskleding, herenkleding, kinderkleding, tassen, schoenen, sportkleding en accessoires. En dit alles altijd met korting, van prachtige merken en van de meest recente collecties. Wat wil je nog meer?
En sinds 2018 kun je ook de nieuwste collecties scoren op To Be Dressed van de gaafste merken. Zo bundelen wij het beste van twee werelden in een webshop! Snel, makkelijk en compleet!

Alle aangeboden artikelen zijn gloednieuw, van originele merken en die vind je elke dag op onze website met korting.

Zo werkt het

1. Selecteer je voorkeuren

Bij To Be Dressed vind je jouw merk altijd met korting. Kies uit meer dan 500.000 afgeprijsde artikelen, ruim 2.000 merken, van honderden aangesloten (web)winkels. Lastig zoeken? Nee hoor, want wij maken het super simpel voor je. Selecteer je voorkeuren en zie meteen wat we je allemaal te bieden hebben.

2. Vind jouw perfecte match

Bekijk de speciaal voor jouw geselecteerde artikelen, vergelijk en vindt zo jouw perfecte match. Relax, ben kieskeurig en neem de tijd. Match(es) gevonden? Voeg ze dan toe aan je winkeltas en zie direct hoeveel je bespaart!

3. Bestel en word verliefd

Uitgewinkeld? Bestel je koopje(s) dan snel voordat iemand anders dat doet. Betaal gemakkelijk met iDEAL, Mastercard of achteraf via Billink en je match gaat op weg naar jouw adres. Even wachten..., doe de deur open, neem het pakketje in ontvangst en word op slag verliefd!

Perfecte match

Bij To Be Dressed geloven we dat er voor elk artikel een passende match te vinden is. Een winkel in Groningen kan voor dat laatste paar prachtige Floris van Bommel schoenen in maat 45 de juiste kandidaat niet vinden, maar door onze webshop wordt de perfecte match tot stand gebracht in hartje Amsterdam.

Is je favoriete Supertrash top verpest tijdens die gezellige BBQ? Toevallig heeft een winkel in Brabant deze nog hagelnieuw op de plank liggen, in jouw maat en ook nog eens mét een leuke korting. Jij blij, wij blij, winkel blij!

To Be Dressed geeft jou, als consument, toegang tot de voorraad van al onze aangesloten (web)winkels en merken. Wij hebben daardoor dé grootste (afgeprijsde) merkkleding -en merkschoenencollectie van Nederland! Wordt verliefd op de artikelen in onze webshop en vindt jouw perfecte match voor de beste prijs!

Maatschappelijk verantwoord

Het aandeel onverkochte kleding bij winkels in Nederland is jaarlijks 4.2%. Dit lijkt weinig maar deze 4.2% kunnen we vertalen naar: 13,9 miljoen kledingstukken. Dit is een enorme berg kleding die de eindbestemming nooit bereikt. Naast omzetschade voor de winkels levert de vernietiging van deze kleding ook nadelige, maar vooral zinloze, milieuschade op. Voorgaande gegevens gaan alleen nog maar over kleding, laat staan als we daar de schoenen, tassen en accessoires bij optellen.

To Be Dressed platform vergroot het afzetgebied voor een leverancier waardoor het verkopen van de uitverkoopartikelen een grotere kans van slagen heeft. To Be Dressed draagt hiermee bij aan het bestaansrecht van de fysieke winkels en voorkomt zo onnodige verspilling van kleding en schoenen. Daarnaast kun jij voortaan koopjes spotten die voorheen onzichtbaar voor je waren!

214351

Klanten gingen jou voor

661

Aangesloten (web)winkels

34521

Originele merken

1812362

Verkochte producten

De To Be Dressed Garantie

Voor ieder artikel een passende match!

Speciaal voor jou!

 • Altijd korting
 • Elke dag nieuw aanbod
 • Altijd 500.000+ potentiële matches
 • Ruim 2.000 originele merken
 • Handige zoekfilters
 • Ruim aanbod; schoenen, kleding, sportartikelen, tassen en accessoires
 • SUPERSALE (items met minimaal 50% korting)
 • Inspiratie posts via onze Social kanalen
 • Leuke blogs met trends, tips, weetjes, grapjes, recepten en meer..

Onze beloftes

 • Snelle levering
 • 14 dagen retourgarantie (met teruggave van geld)
 • Gloednieuwe artikelen
 • Altijd originele merken
 • Elke dag nieuw aanbod
 • Recente collecties
 • Veilig en gemakkelijk betalen (bijvoorbeeld: iDEAL, creditcard of Billink)

Wat vind jij van To Be Dressed?

 

Ons sympathieke concept, samen met onze bijdrage aan MVO, zorgt ervoor dat To Be Dressed vandaag de dag staat waar het nu staat. Met meer dan 500 (web)winkels, 2.000 merken en 1.000.000 artikelen in onze webshop zijn wij inmiddels een toonaangevend platform wat steeds meer bekendheid heeft gekregen in Nederland, mede dankzij onze radiocampagnes.

Maar dat is niet genoeg! Wij willen voor jou de toegang zijn naar alle voorraden in Nederland. Dus heb je een favoriete winkel of een favoriet merk welke je graag op To Be Dressed zou willen zien? Laat het ons weten!

Heb je een vraag over onze organisatie of werkwijze? Neem gerust contact met ons op: [email protected] ofbel 085 - 040 60 53.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur.

Laat het ons weten.

Wat zou jij graag willen toevoegen op onze website?