Philipp Plein Sale 2019

Philipp Plein

In 1998 begint het verhaal van het nu niet meer weg te denken merk Philipp Plein. Na twee jaar kwam het toen nog kleine merk met een interieur collectie voor binnen en buiten. Dit ging een tijdje goed, maar in 2004 besloot Philipp om het wiel om te gooien. Hij lanceerde zijn eerste casual kledinglijn in 2004 en in 2006 kwam hier een accessoires collectie bij. Philipp begon op deze manier zijn merk steeds meer en verder uit te breiden. In 2008 brak het merk door met de echte Philipp Plein collectie, waarbij Naomi Campbell en Marcus Schenkenberg aanwezig waren. In 2009 ontstond dan eindelijk de eerste Philipp Plein winkel in Monte Carlo en er kwam een showroom in Milaan. Het merk kreeg steeds meer naamsbekendheid en dit zorgde ervoor dat ze ook steeds meer konden uitbreiden. Dit is goed te zien, want in 2010 openen er monobrand stores in Vienna, Moskou, Saint Tropez, Cannes en Kitzbühel en in 2011 opende er ook een in Düsseldorf. In 2010 lanceerde ook de e-commerce store en was er de eerste Philipp Plein dames fashion show. Dit was tijdens de Milaan Fashion Week. In 2012 opende de tweede Philipp Plein Moskou winkel en Philipp lanceerde in dit jaar ook zijn eerste junior collectie. Ondertussen ging het ook goed met de monobrand winkels, deze kwamen er steeds meer. Dit ging zo een tijdje door en in 2013 opende bekende rapper Iggy Azalea de damescollectie van de fashionshow en een seizoen later opende zangeres Grace Jones de damescollectie. Het merk lijkt wel in sneltrein vaart te gaan. Ondertussen is er in 2014 ook een ondergoed collectie uitgebracht. Rita Ora is van de partij bij de fashion shows van Philipp Plein en in 2014 mag zij er zelf een openen. In 2015 treden bekende rappers Tyga en Snoop Dog op bij de mannenkleding fashionshow.

Philipp Plein kleding

Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een waardig kledingmerk en kent iedereen het bijzondere merk wel. Een leuk weetje is nog dat er in elke winkel van Philipp Plein een groot diamanten doodshoofd staat als symbool van het merk. Philipp is dus al een langere tijd actief in de modewereld, maar heeft de laatste jaren een ontzettende groeispurt gehad. Het merk werd steeds bekender en steeds meer ‘normale’ mensen raakten bekend met het bijzondere merk. Het werd een hype en de items van Philipp zijn ondertussen uitgegroeid tot een echte musthave bij iedereen die houdt van een wat apartere en extravagantere look!

Philipp Plein dames

Philipp Plein schoenen

In de collectie van Philipp Plein zitten niet alleen maar kleren en accessoires, maar er zitten ook schoenen in het ruime assortiment van het merk. De schoenen hebben, net zoals de kledingstukken, een bijzonder ontwerp en het is lastig om er niet naar te kijken. Eigenlijk maken alle items van Philipp wel een statement en zo dus ook de schoenen. De schoenen zijn voornamelijk sneakers, maar voor de dames zijn er ook mooie laarzen en pumps te vinden. De schoenen zijn er in allerlei kleuren en worden vaak versierd met mooie steentjes of andere details. Er zijn in het assortiment van Philipp verschillende modellen schoenen; je kunt namelijk kiezen voor een wat drukker bewerkte schoen of juist heel simpel. Wel is overal het bekende logo van het merk op te vinden.

In de sportcollectie is een aparte lijn met sportschoenen te vinden. Deze schoenen zijn uitgerust met de perfecte zool en voetbed zodat jij nooit meer last hebt van je voeten als je hard aan het sporten bent.

Philipp Plein shirt

De kleding van Philipp Plein staat bekend om zijn bijzondere bedrukkingen en details. De kleding zit vol met felle kleuren, doodshoofden en steentjes zijn niet te missen op de items van dit prachtige merk. De kleding van Philipp is comfortabel en van hoge kwaliteit. Ook verschillen de items heel erg met elkaar. Er zijn bijvoorbeeld nette jurken, maar ook joggingspakken zijn er te vinden in het ruime assortiment van dit mooie merk. Elk seizoen komt het merk met een nieuwe, verassende collectie die de vorige weer overtreft. De shows worden, zoals hierboven al verteld, vaak afgetrapt door bekende zangers en zangeressen en de kleding wordt gedragen door de bekendste modellen. Dit laat goed zien hoeveel bereik Philipp heeft en zorgt ook elke keer weer voor veel aandacht voor het merk en de nieuwe collectie.

Philipp Plein heeft niet alleen maar normale kledingitems, maar het merk heeft ook een sportcollectie. Dit weten veel mensen niet, maar in de collectie zit alles wat je nodig hebt als je lekker wilt gaan sporten. Er zitten in de collectie verschillende; leggings, broeken, sport bh’s, shirts, vesten, truien etc. Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken is er beschikbaar in de sportcollectie van Philipp Plein. Ook zijn er verschillende accessoires te verkrijgen in de sportcollectie, denk hierbij aan; tassen, hoofddeksels en zonnebrillen. Eigenlijk kun je met al je wensen bij het prachtige merk Philipp Plein terecht!