Pig and Hen

Pig and Hen is een armbanden merk speciaal voor de stoere, ruige man. De armbanden van dit prachtige merk zijn gemaakt van touw en hebben een grove uitstraling. De items bestaan uit een gevlochten touw en een grove, ijzeren sluiting. De samenkomst van deze twee elementen zorgt ervoor dat de armbanden van Pig and Hen er super stoer uit zien! Elke armband van Pig and Hen heeft een klein stukje geweven touw dat de armband siert, dit stukje is gewoon van touw/garen gemaakt en dit staat symbool voor het merk en daardoor zijn de armbanden ook meteen herkenbaar. Ook krijgen de items van Pig and Hen een eigen karakter door dit speciale stukje.

Pig and Hen is geïnspireerd op de Nederlandse zeelieden die overal ter wereld kwamen. Zij voeren over de zee en ontdekten steeds meer nieuwe landen. Om zichzelf te beschermen tegen pech hadden de mannen een tattoo van een varken en een haan op hun voet. Ze geloofde erin dat deze tattoo hun zou helpen om te overleven. Niet alleen de naam van dit fantastische merk is geïnspireerd door zeelieden, maar ook de armbanden zelf doen denken aan de touwen op de schepen. De touwen zijn ruw en stoer en geven goed de sfeer weer die er op de schepen te vinden was. Het idee achter Pig and Hen is dat niemand meer pech heeft met de armbanden van dit gave merk om. Voor iedereen is er wel een juiste armband te vinden.

Elke man heeft zijn eigen karakter en dat weet Pig and Hen maar al te goed. Hierom hebben zij veel verschillende modellen gemaakt die ervoor zorgen dat er voor elke man wel iets te vinden is. De armbanden brengen geluk en zorgen ervoor dat je altijd de weg naar huis vindt!

De armbanden van Pig and Hen zijn met de hand gemaakt in Amsterdam en worden gemaakt van speciaal touw dat op schepen wordt gebruikt, hieraan is dus ook weer de historie van de armbanden te zien. De armbanden zijn super sterk en gaan ontzettend lang mee. Omdat de touwen waarvan de armbanden worden gemaakt, speciaal zijn gemaakt voor de scheepvaart kunnen de items gewoon nat worden en gaan ze zeker niet zomaar kapot. Dit is ideaal voor de hardwerkende man, de armbanden kunnen wel tegen een stootje. Dit is wel onder voorwaarde dat er goed voor de armbanden wordt gezorgd en dat er geen al te gekke dingen worden gedaan met de items, maar over het algemeen als er zuinig mee om wordt gegaan, kan de armband voor een aantal jaren prachtig mee! 

Pig and Hen armband

Pig and Hen heeft 14 verschillende modellen armbanden. Al deze 14 modellen hebben hun eigen stijl, maar zijn allemaal terug te leiden naar het prachtige merk Pig and Hen. Door het herkenbare geweven stukje en de grof gevlochten armbanden zijn de items van Pig and Hen altijd herkenbaar en hebben ze hun eigen identiteit. Wel zijn er verschillende sluitingen bij de armbanden, dit verschilt per model. De sluitingen zijn gemaakt van ijzer en geven de armbanden nog nét dat beetje extra voor een grove, stoere look. Voor nu maakt het merk nog geen andere sieraden, maar zeg nooit, nooit!

Is het pinnetje van jouw Pig and Hen armbandsluiting kwijt? Wees gerust, in de Pig and Hen shop kun je losse pinnetjes kopen. Dit zorgt er voor dat, ook al raak je het pinnetje kwijt, je je armband nog jaren lang kan dragen!

Heren armband

Heren sieraden worden steeds bekender en je ziet steeds meer mannen lopen met een gaaf statement sieraad of juist met een subtiel item. Sieraden voegen iets toe aan je outfit en laten je karakter spreken. Door middel van een outfit en een sieraad kun je jouw persoonlijkheid laten zien zonder dat je je eerst hoeft voor te stellen. Met de armbanden van Pig and Hen krijg je een stoere en ruige look, maar wanneer deze stoere armbanden worden gecombineerd met een chiquere outfit, zal je uitstraling zachter zijn en toegankelijk. Omdat de armbanden van touw worden gemaakt, hebben de items een minder harde uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je over het algemeen er vriendelijk uit ziet, maar wel met een stoere look.