Prisma

Prisma is een gaaf horlogemerk dat is geboren en getogen in ons eigen, kleine kikkerlandje. Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948. Het horloge werd gemaakt met de wens om kwalitatief hoogstaande, elegante horloges op de markt te brengen, die ook nog eens een eerlijke prijs hadden. Vanaf het ontstaan van het prachtige merk zijn dit dan ook belangrijke kernwaarden geworden. Door de jaren heen is Prisma uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde horlogemerken van Nederland. Door deze jaren heen zijn de collecties die het merk maakt met de tijd meegegaan. De horloges werden moderner en gingen mee met de trends. Één ding bleef echter altijd hetzelfde, de kernwaardes bleef elk horloge behouden en deze verloor Prisma geen moment uit het oog.

Nederlanders staan er om bekend dat zij veel waarde hechten aan waar voor hun geld. Dit is dan ook wat Prisma als geen ander weet en waar het merk zich al die jaren al mee bezig houdt. De Prisma horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals edelstaal en titanium. Ook zijn er verschillende mooie modellen met saffierglas, dit is het sterkste en meest heldere glas dat er bestaat. Ondanks deze hoogwaardige kwaliteit zijn de Prisma horloges betaalbaar en krijgt men waar voor zijn geld. Prisma geeft met trots het Nederlandse gevoel door. Dit doet het prachtige merk door middel van een fantastische variatie aan vooruitstrevende horloge collecties met een herkenbaar, Nederlands ontwerp. De diversiteit van het merk wordt geïnspireerd door de diversiteit van de Nederlandse bevolking. Van betrouwbare werkhorloges tot design uurwerken, je vindt het allemaal in de collectie van Prisma. Een mooi horloge is een expressie van jouw karakter, met een horloge laat jij jouw persoonlijkheid zien. Een horloge kan er dus voor zorgen dat jouw eerste indruk meteen goed zit. Onbewust kijken we namelijk als eerste naar uiterlijk. Met een mooie horloge van Prisma zorg jij ervoor dat jouw eerste indruk meteen een goede is!

Prisma horloges

In de prachtige collectie van Prisma zitten horloges voor mannen en vrouwen. In de vrouwen collectie van dit fantastische merk vindt men horloges met een minimalistische, vintage en geraffineerde look. De horloges staan centraal voor vrouwelijkheid en elegantie. Met een prachtig Prisma vrouwen horloge voeg je klasse en stijl toe aan je outfit. De heren horloges in het assortiment van Prisma zijn erg divers. Er zijn horloges met een stoere, robuuste look, maar er zijn ook minimalistische, klassieke items. Dit is dan ook het mooie aan het dit gave merk; er is voor iedereen wel iets te vinden. Prisma weet namelijk hoe divers de bevolking van Nederland, en buiten onze grenzen, is. Het doel van dit fantastische merk is dan ook om voor iedereen een prachtig, kwalitatief goed horloge te maken dat wordt verkocht voor een eerlijke en goede prijs.

Dames horloges

Voor een dame zijn sieraden een onmisbaar detail in hun outfit. Sieraden voegen dan ook veel toe. Een mooie horloge staat voor vrouwelijkheid, klasse en straalt jouw karakter uit. Daarbij komt ook nog dat een horloge ontzettend handig is en eigenlijk niet meer te missen is in de tijd van nu. Een druk bezette vrouw rent van afspraak naar afspraak en, mits zij kinderen heeft, moet ook nog haar kids op tijd ophalen. Hoe doet een vrouw dit eigenlijk? Heel simpel, het antwoord is een goede horloge. Met een goede horloge kun je de tijd strak in de gaten houden en zorg jij dat je overal op tijd bent!

Heren horloges

Horloges zijn een prachtige toevoeging aan je outfit. Een goed horloge laat jouw karakter zien en zorgt voor een verzorgde look. Een stoer herenhorloge kan een geraffineerde look geven, maar ook juist een stoere, robuuste uitstraling verzorgen. Voor mannen met smaak en ambitie is een prachtig heren horloge van Prisma een echte musthave. Mannen en sieraden blijft soms lastig te combineren. Mannen houden namelijk van comfort. Een goed horloge is echter al decennia lang een belangrijk item voor de man. Het is natuurlijk belangrijk dat het horloge er mooi uit ziet en van goede kwaliteit is, maar als het puntje bij paaltje komt is een horloge gewoon ontzettend handig. Met een snelle blik op jouw nieuwe Prisma horloge weet je meteen hoe laat het is en zorg jij ervoor dat je nooit meer te laat bent!

De heren horloges van Prisma hebben een ruwe, minimalistische uitstraling. In de collectie van dit prachtige merk zijn horloges te vinden met een leren band, maar ook met een metalen band. Door de vele variaties is er voor elke man wel iets te vinden in de uitgebreide Prisma collectie.