Sekonda

Sekonda is een prachtig horloge merk dat is ontstaan in 1966. Sekonda is begonnen als een Brits merk dat gave horloges verkocht. Deze horloges werden in die tijd gemaakt in Rusland. Door middel van intensieve marketing campagnes en goede klantenservice heeft het merk zichzelf in een rap tempo gevestigd in de markt. Door de introductie van de quartz movement werd de productie van de horloges van Sekonda naar Hong Kong verplaatst. Door deze stap kon het merk steeds meer fashionable items bieden en produceren. In 1978 verkocht het merk één miljoen horloges in één jaar. Ze waren hiermee het tweede merk ooit die dit voor elkaar heeft gekregen. In 1986 lanceert het prachtige merk zijn populaire stoomwals advertentie die centraal stond voor de bekende horlogelijn; beware of expensive imitations. Twee jaar later werd Sekonda het best verkopende horloge merk in de UK en het merk staat nog steeds op deze positie nog steeds op de dag van vandaag.

In 1991 veranderde de vraag van de consument. Omdat Sekonda altijd de consument scherp in de gaten houdt lanceerde het merk een nieuwe lijn; de Quality Initiative. Deze lijn staat voor de principes als top kwaliteit, strenge fabrieksvoorwaarden, uitgebreide kwaliteitscontrole en  uitstekende after-sales service.

Tijdens de jaren 80 en 90 waren de TV reclames van Sekonda ontzettend bekend vanwege de grote dosis humor die erin verwerkt zat. Ondanks de vele humor die Sekonda in hun campagnes verwerkte, was de boodschap ook ontzettend duidelijk. Sekonda wilde namelijk het idee van hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs goed overbrengen. Vanaf 1998 ontstond er een snelle verandering in de fashion industrie. Er kwamen ontzetten veel nieuwe merken op de markt en dit zorgde voor veel concurrentie. Sekonda moest actie ondernemen, want anders zouden ze snel naar de achtergrond verdwijnen. Als oplossing ontstond in 2004 Seksy. Geïnspireerd door de catwalk trends werd Seksy gelanceerd met elf verschillende modellen in de collectie. Seksy werd opgezet voor style, glamour en elegantie. Het merk versierde de prachtige horloges van de Seksy collectie met schitterende Swarovski kristallen. Hierdoor kregen de horloges een chique en waardevolle look, toch bleven deze items betaalbaar. Dit is dan ook waar Sekonda voor staat; hoge kwaliteit, betaalbare prijs. Ook voor deze lijn zette Sekonda haar slimme en goede reclame stunten in en al snel werd het merk en de horloges van de Seksy collectie een wereldwijd succes. Op de dag van vandaag biedt dit prachtige merk verschillende collecties. Het assortiment van Sekonda is ontzettend breed, wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Het merk verkoopt in 66 landen en wordt ook verkocht in meer dan 110 verschillende vliegtuigen.

Sekonda horloge

De prachtige horloges van Sekonda worden gemaakt voor mannen en vrouwen. De vrouwen collectie van dit fantastische merk zit vol met elegante horloges die klasse en stijl uitstralen. De horloges zijn minimalistisch en worden versierd met prachtige details. De details komen in de vorm van schitterende kirstallen of juist een heel subtiel extra steentje. Dit zorgt ervoor dat er voor elke gelegenheid wel een passende Sekonda horloge is te vinden. Ook voor de heren is er altijd wel een passende Sekonda horloge. De horloges in de herencollectie zijn ontzettend divers. Er zijn gave, grote en stoere horloges die een ruige uitstraling hebben. Maar er zijn ook subtiele horloges die perfect zijn voor een chique gelegenheid. Voor elke horloge van dit prachtige merk geldt dat de kwaliteit ontzettend hoog is, maar de prijs betaalbaar. Elke Sekonda horloge wordt gesierd door prachtige details, groot of klein. Door al deze elementen samen te voegen ontstaat er een ontzettend mooi Sekonda horloge die voor een lange tijd mee gaat!

Horloge

Een horloge is een ontzettend handig accessoire. Deze items voegen iets toe aan je outfit, maar zorgen er ook voor dat je altijd oog hebt op de tijd. Op de dag van vandaag zitten de agenda’s vaak erg volgeboekt en met een prachtige Sekonda horloge heb jij er altijd oog op dat je niet te laat komt. Dit zorgt ervoor dat deze accessoires dus én ontzettend handig zijn én ook nog eens super stijlvol.

Met een mooie horloge kan je laten zien hoe jouw persoonlijkheid eruit ziet. Ondanks dat we het vaak niet willen, kijken we toch als eerste naar iemand zijn buitenkant. Een verzorgde look zorgt dan ook veel een positieve eerste indruk. Een mooie horloge zorgt voor een verzorgde look en geeft net die laatste finishing touch. Een horloge is dus super belangrijk voor je look!