Shiwi

De zon is eindelijk uitgebroken, terrasjes stromen weer vol en lange broeken mogen officieel de zolder op. De Nederlandse zomer is begonnen en daar zijn wij maar al te blij mee! Toch komt elke zomer weer hetzelfde probleem om een hoekje kijken.. Want wat trek je deze zomer weer aan naar het strand? Is een badpak nu écht uit de mode of kan je die bikini van twee zomers geleden nog aan? Lees snel verder, want wanneer je de badmode van Shiwi ziet, twijfel je nooit meer over je badkleding!

Shiwi bikini

Het Nederlandse merk Shiwi brengt al sinds 1960 de mooiste badmode collecties uit voor dames, heren en kinderen. Zon, zee en strand zijn de drie woorden waar Shiwi erg blij van wordt. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen en de eerste keer dat je het zeewater weer in gaat.. het is bijna magisch! Shiwi is ook geboren uit de liefde voor het strand en de bijbehorende fashion. In de jaren 60 was de badmode namelijk niet zo uitgebreid, veel mensen droegen hetzelfde en er was niet veel afwisseling. Shiwi wilde hier verandering in brengen en begon met het maken van eigen badkleding. Al snel groeide Shiwi uit van een kleine onderneming naar een wereldbedrijf. Het merk heeft momenteel honderden verkooppunten verspreid over de gehele wereld. In Nederland heeft het merk Kim Feenstra weten te strikken als gezicht voor het merk. Ook in de Verenigde Staten is het merk erg populair. Kate Upton is daar hét gezicht van het merk.

Shiwi is niet zomaar zo’n populair merk geworden. Naast dat de badkleding van Shiwi van zeer goede kwaliteit is en je niet teveel betaald voor een bikini of zwembroek, let Shiwi erg op nieuwe trends. De allernieuwste fashiontrends weten zij te combineren met een dosis fun, zomer en zon en deze combinatie zie je terug in elke Shiwi collectie! Het doel van het badkledingmerk is om comfortabele, duurzame en trendy collecties op de markt brengen, die geschikt zijn voor iedereen! Of je nu jong bent of wat ouder, iedereen ziet er fantastisch uit in een Shiwi item. Ben jij op zoek naar badkleding voor je vakantie naar Ibiza of heb jij iets nodig voor een dagje strand in Nederland? Ook dan kan je terecht bij Shiwi, want het merk heeft verschillende stijlen die geschikt zijn voor elke gelegenheid! Alle kleding wordt door het merk zelf gemaakt en gedesignt. Tijdens het gehele proces wordt er gekeken naar de nieuwe trends en de voorkeuren van Shiwi klanten, om zo een optimale collectie uit te brengen.Shiwi zwembroek

Niet alleen voor dames of kinderen kun je terecht bij Shiwi. Het merk heeft namelijk ook een zeer uitgebreide herencollectie, bestaande uit zwembroeken, zwemboxers en strandkleding. De ontwerpster van Shiwi, genaamd Julie, haalt haar inspiratie van de catwalk en van Instagram influencers. Ook gaat ze vaak op shopping-trips om de nieuwe trends te spotten. Julie krijgt op die manier al snel een idee in haar hoofd van hoe de collectie er uit moet zien. Voor haar is de periode van het ontdekken van nieuwe trends één van de leukste periodes. Ook de heren zwembroeken komen voornamelijk uit het hoofd van Julie. Printjes, felle kleuren en moderne designs zijn kenmerkend voor Shiwi. In de huidige collectie vind je veel basic zwembroeken die opgefleurd zijn door kleine icoontjes of opdrukken, zoals kleine zebra’s of kamelen. Jungle is dé trend van dit jaar en dit zie je natuurlijk ook veel terug bij de zwembroeken van Shiwi. Shiwi heeft een enorm brede collectie zwembroeken en brengt de zwembroeken in verschillende lengtes uit. Hou je van een lange zwembroek of ben je meer van de kortere zwembroeken? Dan is Shiwi hét merk voor jou!

Shiwi badkleding

Nadat Shiwi zag dat de dames- en herencollectie zo succesvol was, besloot het merk om ook een collectie uit te brengen voor de allerkleinsten onder ons. Momenteel heeft het merk een prachtige collectie voor jongens en meisjes. De collectie voor de meiden is in één woord samengevat: schattig! Badpakken met een kattensnuitje erop afgedrukt of een bikini met glimmende schelpjes erop, de badkleding van de meisjescollectie is voor echte girly girls! Natuurlijk denkt Shiwi ook aan de stoerdere meisjes die niet zo van glitters houden, denk aan basic bikini’s met mooie aardse kleuren of badpakken met een leuke opdruk. Wat ook leuk is, is dat Shiwi enkele items gemaakt heeft voor zowel de dames- als meisjes-collectie. Hoe leuk is het om samen met je dochter matchy over het strand te lopen?

De jongenscollectie is ook erg uitgebreid. Je vind allerlei verschillende zwembroeken voor jongens bij Shiwi. Van zwembroeken met kleine palmboompjes erop tot broeken waar gebruik wordt gemaakt van de colour-blocking trend. Ook voor heren en jongens heeft Shiwi een paar matching items, waardoor jouw gezin de meest fashionable familie op het strand is komende zomer!