Shoesme sneakers

Shoesme is een baby- en kinderschoenenmerk dat bekend staat om zijn perfecte pasvorm, goede loopcomfort en leesten zolen. Door de hoogwaardige materialen en hippe designs zijn de schoenen van Shoesme perfect voor trendy kinderen die wel een goede schoen ter ondersteuning nodig hebben. 

Shoesme is opgericht in 1999 en is opgericht door Michiel Slaats. Hij merkte destijds dat kinderschoenen alleen werden ontwikkeld op wijdtematen en met stugge zolen. Er werd toen nog niet gekeken naar de ontwikkeling van kindervoeten in verschillende fases. Hij besloot dat dit beter kon en zette Shoesme op. Shoesme was het eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de ‘’fase’’ en de ontwikkeling van een kindervoet. Shoesme is begonnen met BABY-PROOF. Dit zijn baby-oefenschoenen voor de eerste stapjes die kinderen zetten. Toen de collecties van babyschoenen nog donkerblauw en bruin waren, bracht Shoesme al twee keer per jaar een trendy babyschoenencollectie uit volgens de laatste trends en mode en ook nog eens verantwoord, dankzij het gepatenteerde BABY-PROOF-noppenzooltje. In 2006 is Shoesme met haar techniek en kijk op kindervoetjes uitgeroepen tot Coolbrands Kids 2006, daarmee behoort het tot een van de coolste merken van Nederland. Een ‘’cool’’ merk moet innovatief en origineel zijn. Moet een eigen ontwerp hebben, maar vooral eigen fans. Shoesme trad hiermee in de voetsporen van merken als Oilily, Sony Playstation en The Sims. 

Ook na deze grote prijs, bleef Shoesme de doelgroep verassen met vernieuwende concepten en innovaties. Zo zijn de BABY-PROOF-schoentjes van het eerste uur doorontwikkeld tot BABY-PROOF Smart babyschoenen met unieke profielzool en is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid met verschillende concepten voor baby’s en kinderen die al kunnen lopen. Ook regenlaarzen en zelfs rugzakken om de outfit compleet te maken zijn nu te vinden in het ruime Shoesme assortiment. 

De oefenschoenen en eerste loopschoenen voor baby’s van 0 tot 2 jar zijn nog altijd de paradepaardjes van Shoesme. Dit is terug te zien in de volwaardige eerste stapschoenen en eerste loopschoenen collecties, binnen het algemene Shoesme assortiment. In de afgelopen 20 jaar is Shoesme uitgegroeid tot het merk voor de kleine maatjes. Met een nieuwe visie op baby- en kinderschoenen is Shoesme een gamechanger in de markt. Het succes van de concepten van Shoesme is daarom ook niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels laten andere kinderschoenenmerken zich bij het ontwerpen van hun eigen collecties, graag door Shoesme inspireren. Alsnog loopt Shoesme voor op de concurrenten, zo is het gepatenteerde loopzooltje van BABY-PROOF Smart het enige zooltje in de markt met een keurmerk veilig voor 0-3 jaar. 

Shoesme 

In de collectie van Shoesme zitten ontzettend veel verschillende modellen schoenen, Shoesme weet namelijk dat er ook ontzettend veel verschillende kinderen zijn en het merk wilt dat er voor ieder kind de perfecte schoen te vinden is in hun collectie. De schoenen van Shoesme worden gemaakt voor baby’s, jongens en meisjes, en elke schoen wordt gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit en beschikt over 100% draagcomfort. 

Shoesme beschikt over een ruime collectie aan sneakers voor zowel jongens als meisjes. De sneakers worden gemaakt voor in de zomermaanden, maar ook voor de wintermaanden zit je helemaal goed met een mooi paar Shoesme sneakers. De sneakers zijn voor jongens en meiden en worden gesierd door mooie prints en details. De sneakers hebben een vrolijke en speelse uitstraling, precies waar Shoesme ook voor staat. De schoenen hebben een vlotte en sportieve look, maar zijn gemaakt van leer wat ervoor zorgt dat de sneakers toch ook een chique en nette uitstraling hebben. Het hoogwaardige leer zorgt ervoor dat de sneakers van hoge kwaliteit zijn. Shoesme wilt voorkomen dat sneakers na een keertje buitenspelen al kapotgaan. Hier heeft het merk iets slims op bedacht; op de neuzen zit een stuk rubber, uiteraard mooi verwerkt in de schoen, waardoor het leer niet zomaar van de neus afslijt. 

Wat ook erg handig is, is dat de sneakers komen in varianten met, maar ook zonder veters. Dit is ontzettend fijn voor de kids die nog niet hun eigen schoenen kunnen strikken. Met klittenband sluiting kunnen de kinderen alsnog hun eigen schoenen dicht maken!

Shoesme babyproof

Zoals hierboven al vermeld staat, is de BABY-PROOF-lijn van Shoesme toch wel het pareltje van het merk. De BABY-PROOF-lijn is een uitgebreide babyschoenen lijn die speciaal is gemaakt voor babyvoetjes. Door de noppenzool zijn de schoentjes veilig en wordt er voorkomen dat er snel wordt uitgegleden. Door de goede kwaliteit wordt er genoeg steun aan de voetjes geboden, waardoor er een goede ontwikkelingen kan plaatsvinden. De schoenen hebben zelfs een keurmerk dat laat zien dat de schoentjes veilig zijn voor kinderen van 0-3 jaar.