SuperTrash

SuperTrash is een vrouwenkleding merk dat wordt geleidt door Olcay Gulsen. Het merk is in 2009 overgenomen door Olcay en werd hierna flink uitgebreid. Het merk wordt sinds 2010 in vierentwintig landen verkocht. Onder het prachtige merk onderscheiden we ook nog een ander merk; St. Studio. Dit merk is een wat netter en chiquer zusje van het moedermerk SuperTrash.

De collecties van SuperTrash zijn wat meer casual, maar hebben nog steeds de vrouwelijke en chique uitstraling net zoals ST. Studio. De items van SuperTrash zijn speelser en worden gemaakt van soepele stoffen en materialen. Net zoals bij ST. Studio staat de kwaliteit van de items vooraan en wordt hier ook weer goed naar gekeken. De items van SuperTrash zijn jeugdiger en dus perfect onder de jonge vrouwen onder ons die nog niet op kantoor hoeven te verschijnen!

ST.  Studio

ST. Studio is het eigen merk van Olcay Gulsen. ST. Studio is een ontzettend vrouwelijk en stijlvol kledingmerk dat zich richt op goede kwaliteit stoffen en mooie pasvormen. Olcay is namelijk zelf een zakenvrouw en weet maar al te goed dat als je er zo zakelijk en chique uit wilt zien, het toch wel mooi is meegenomen als de items lekker zitten en soepel vallen om het vrouwelijk lichaam. Daarbij komt ook nog dat soepel vallende stoffen het vrouwelijk lichaam op de goede plekken accentueren, zodat vrouwen zich op en top vrouw kunnen voelen en zelfverzekerd hun kledingstukken van ST. Studio dragen.

SuperTrash jurk

SuperTrash jurken zijn vrolijk maar stijlvol en zijn perfect voor een casual outfit. Je kunt de jurken overal mee combineren en de soepele stoffen zorgen ervoor dat de jurken als gegoten zitten. Iedere vrouw weet natuurlijk hoe belangrijk het is dat je je comfortabel voelt in je kleding. Dit weet SuperTrash maar al te goed en houdt hier ook goed rekening mee. Met een SuperTrash jurk zit je dus altijd goed, of het nu voor een chiquere gelegenheid is of voor een leuk uitstapje, een jurk van dit prachtige merk staat je altijd fantastisch en zorgt ervoor dat je er stralend uit ziet!

SuperTrash tas

Dit stoere merk maakt niet alleen maar kledingstukken maar maakt ook onwijs mooie accessoires. Bij accessoires zijn natuurlijk tassen niet te missen en omdat de makers en ontwerpers van het mooie merk allemaal vrouwen zijn, weet SuperTrash precies wat een tas nodig heeft en wat niet. De tassen van het merk zien er chique uit en zijn van hoge kwaliteit. De tassen worden gemaakt van mooi en soepel leer, zodat de items vanaf het eerste moment fijn zijn in gebruik. De tassen komen in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je voor elke outfit wel een mooie tas kan vinden in de collectie van SuperTrash!

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is geboren in 1980 en heeft in haar jeugd gewoond in Waalwijk. Ze komt uit een gezin met vier zussen en één broer. Haar ouders komen uit Turkije en haar vader heeft schizofrenie. Dit zorgde ervoor dat Olcay een angstigere jeugd heeft gehad dan anderen. Ze heeft het vmbo gehaald, haalde vervolgens haar havo diploma en slaagde ook nog eens voor het vwo. Na haar vwo ging Olcay naar de studie Personeel en Arbeid op het Avans in ’s-Hertogenbosch. Na deze studie verhuisde ze naar Amsterdam en begon met werken als grondstewardess bij Transavia. Dit beviel haar niet zo goed en in 2002 begon ze een wervings en selectiebedrijf voor de kledingbranche. Ze begon met het importeren van kleding van merken als; Criminal en 5th Avenue. Tijdens een modeweek ontmoette ze de eigenaar van het kledingmerk SuperTrash en startte hiermee een samenwerking. In 2009 nam ze het bedrijf over en werd ze de enige echte eigenaar van haar tweede eigen bedrijf.

In 2016 trok Olcay zich terug uit de directie van SuperTrash en ging verder met het door haar opgerichte modemerk; ST. Studio. Dit is een zuster bedrijf van SuperTrash met een chiquere look. Deze keuze was jammer genoeg geen goede zet. In 2017 kwam het bedrijf door, zoals Olcay dit zelf zegt, haar eigenzinnige en solistische werkwijze in financiële problemen. Gelukkig werd het bedrijf gered en doet Olcay Gulsen zelf een stapje terug in het bedrijf. Ze is gestopt als CEO en wilt zich gaan focussen op haar tv carrière. Dit begint haar ook al te lukken, ze was namelijk al te zien in het TLC programma Ultimate Shopper, RTL boulevard, RTL vier programma Een Goed Stel Hersens en ze was finalist in seizoen 2018 van Wie Is De Mol?. Olcay heeft ook haar eerste boek uitgebracht genaamd; SuperOlcay. Het boek gaat over hoe je als zakenvrouw aan de top komt.