Timberlands

Timberland wie kent dit fantastische merk nou niet! De inmiddels iconische boot is tot op de dag van vandaag niet weg te denken uit het modebeeld en staat garant voor vakmanschap, comfort en kwaliteit. Deze waterdichte stoere gele boot was vanaf het begin af aan meteen een schot in de roos. Iedereen kent Timberland wel van hun welbekende boots, maar Timberland ontwerpt, bewerkt en produceert ook outdoor kleding en accessoires. 

Timberland boots

Het merk Timberland kent een hele rijke historie. Het ontstaan van het Amerikaanse merk Timberland wordt al in gang gezet in de jaren 50 als Nathan Swarts het bedrijf Abington Shoe Company koopt en zijn zoons hier aan het werk zet. Vervolgens worden hier jarenlang private label schoenen geproduceerd voor toonaangevende merkfabrikanten. De familie Swarts is dan ook de eerste die gebruik gaat maken van de spuitgiettechnologie, dit zorgt voor de perfecte waterdichte schoen, voor het maken van schoenen. Hieruit ontstond vervolgens het inmiddels internationaal bekende merk Timberland in 1970.

Timberlands heren

Niet elk merk zit zoals jij dat wenst. Heb je ervaringen met knellend schoeisel, pijn en ongemak? Sla dan eens een geheel andere weg in. Kies voor Timberlands. Dit kwaliteitsmerk zal je zeker aangenaam verrassen. Want heren begin bij de basis. Elke geslaagde dag begint bij een juiste en lekker zittende outfit. Niet voor niets luidt het eeuwe oude gezegde: ‘Kleren maken de man’. Je eerste indruk bepaalt de manier waarop anderen jou zien. Bovendien is comfort dé ultieme manier om elke uitdaging boordevol zelfvertrouwen aan te kunnen gaan. Het aanbod Timberland herenschoenen loopt van hele simpele instappers tot echte stevige wandelschoenen.

Timberland dames

Veel mensen denken dat Timberland schoenen alleen herenschoenen zijn, maar dit is zeker niet het geval! Ook voor de vrouwen produceert Timberland schoenen. Het dames assortiment van Timberland staat voor stoer, comfortabel en mooi. Hierin verschilt het aanbod enorm, zo zijn er hoge Timberland laarzen, Timbeland laarzen met een hak, maar ook de wat lagere boots. Naast de robuuste stijl weet Timberland ook vrouwelijke elementen in te behouden, op zo'n manier dat het oorspronkelijke karakter gehandhaafd blijft, maar wel met een vrouwlijke touch. Altijd worden de beste materialen gebruikt, in traditionele modellen en patronen, met prachtige, moderne details.

Timberland kinderen

Houd jij niet van stilzitten? Doe je niets liever dan de wijde wereld ontdekken? Sta dan eens héél even stil bij Timberland jongensschoenen. Dit is het ultieme begin van al jouw avonturen. Kwaliteit, stoere designs en de perfecte pasvorm! Zo kun je al jouw avonturen aan. Ook is er een assortiment aan Timberland meisjesschoenen. Deze zijn super trendy en stoer. Deze Amerikaanse footwear biedt de jonge modebewuste meisjes veel keuze. Niet alleen zijn er allerlei hippe kleuren, maar ook diverse stijlen. Als je eenmaal Timberlands draagt wil je ze nooit meer uitdoen!

Als een schoen in de zomer net zo leuk is als in de winter, dan heb je een gevalletje best of both te pakken. En dát heeft Timberland voor elkaar gekregen. Je ziet namelijk altijd wel iemand op Timberlands lopen als je om je heen kijkt of dit nou kinderen, mannen of vrouwen zijn, voor iedereen is er een geschiktt paar te vinden! Maar wanneer en hoe draag je nou precies deze robuuste gele boot?

Stoere boots

Vroeger werden boots vooral gedragen om je voeten te beschermen tijdens het werk. Stevige boots bieden namelijk enorm veel comfort, zijn warm en stevig. Deze schoen wordt dus met name in de bouw gebruikt. Voor wie niet in de bouw werkt zijn natuurlijk ook stoere boots te verkrijgen. Deze zijn natuurlijk wel een stuk verfijnder en hipper.

Wanneer draag je boots?

Veel mensen hebben wel eens een paar boots gekocht. Vaak weten zij deze niet goed te combineren waardoor ze vaak achter in de kast belanden. Zonde! Je betaald vaak veel geld voor een paar hippe boots. Zoek daarom je boots weer eens op en ga combineren! Probeer altijd van te voren te bedenken welke look je die dag uit wilt stralen. Wil je er liever stoer uitzien, pak dan je boots uit de kast. Wil je juist vrouwelijk tevoorschijn komen, dan kun je beter je boots vermijden.

Moet je toch nog wennen? Trek ze dan eens aan als je naar een festival gaat. Op festivals kan namelijk alles! Een mooi paar boots geeft je outfit een stoere en avontuurlijke look en het zit mega comfortabel. Ook kun je je boots aantrekken als je een comfortabele avond stappen tegenmoet wilt gaan. Je kan gemakkelijk dansen en het doet geen zeer als er iemand op je teen gaat staan. Wat wil je nog meer?

Welke kleding combineer je met boots?

Boots kun je dragen onder een stoere jeans, maar kunnen ook prima onder een jurkje of rok. De meeste mannen dragen boots op een casual manier. Zij combineren de boots vaak met een hippe spijkerbroek. De dames kunnen boots op dezelfde manier dragen als de mannen, maar let wel op dat je aan je houding denkt als je boots draagt. Je wilt natuurlijk niet lomp overkomen!