Unisa

Unisa is een internationaal Spaans schoenenmerk. Dit prachtige merk richt zich voornamelijk op het maken van vrouwen schoenen. Voor Unisa staat voorop dat het leven van vrouwen comfortabeler wordt door middel van de juiste schoenen. Ook weet Unisa dat het voor vrouwen belangrijk is om er verzorgd en stijlvol uit te zien, dit probeert het merk dan ook te bereiken met zijn tijdloze ontwerpen en modellen. De klant is de nummer één prioriteit van dit fantastische merk en dit zorgt ervoor dat alle wensen van de consument goed worden beantwoord.

Het merk is ontstaan in de jaren zeventig en heeft zijn leven gevonden in Spanje. Unisa verzond eerst zijn items alleen maar naar de USA, maar de markt groeide en er begon steeds meer vraag te komen naar de items van dit mooie merk in Europa. Dit begon in 1989, en dit werd meteen een eigen merk; UNISA Europa.

Unisa schoenen

In de schoenencollectie van Unisa zitten niet alleen maar gewone damesschoenen. Er is namelijk ook een complete ‘bride’ collectie die helemaal in het teken staat van trouwen en hier de perfecte schoen voor vinden. De schoenen in deze collectie zijn wit of pastel roze en sluiten daarmee goed aan bij de traditionele kleuren voor een trouwdag. Ook is er een meisjes collectie in het ruime assortiment van Unisa. In deze collectie zitten; sneakers, ballerina’s, sandalen en espadrilles. Deze schoentjes variëren tussen de maten; 25 en 39.

Om een connectie te maken tussen de vrouwen en meisjes schoenen, en een verband te brengen tussen moeder en dochter is er een een speciale ‘mum and me’ collectie gemaakt waarin er schoenensets zitten die bij elkaar aansluiten. Dit zijn kinderschoenen en schoenen voor volwassen vrouwen die exact op elkaar lijken, zodat je als moeder kan matchen met je dochtertje. Dit is natuurlijk ontzettend leuk!

 

Unisa pumps

Pumps zijn altijd een lastige keuze. Pumps hebben vaak verschillende knelpunten waardoor je er toch niet de hele dag op kunt lopen. Unisa ontwerpt hun hakken op zo’n manier dat het comfort vooraan staat en dat er geen knelpunten zullen ontstaan bij het dragen van deze prachtige exemplaren. Naast comfort is de look van pumps ook ontzettend belangrijk. De look zorgt er uiteindelijk voor hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt. Hakken zijn op zichzelf natuurlijk al ontzettend vrouwelijk, maar met de juiste ontwerpen straal je kracht, sexyness en stijl uit! En welke vrouw wilt dat nou niet?

De hakken van Unisa zijn er voor de vrouw die wel graag een hakje onder haar schoen wilt, maar comfort toch echt het belangrijkste vindt, maar ook voor de vrouw die graag op een mooie naaldhak loopt die er sierlijk en vrouwelijk uitziet. Er zijn in de collectie van dit prachtige merk namelijk pumps te vinden met een lagere, bredere hak, maar ook zijn er hoge naaldhakken te vinden met een mooie puntvormige neus. Een mooie naaldhak is perfect voor de zakenvrouw die er stijlvol uit moet zien. De schoen met een wat lagere en bredere hak is meer gemaakt voor de vrouw die er wel vrouwelijk uit wilt zien, maar het zich niet kan permitteren om de hele dag op een hoge naaldhak te lopen.

Unisa sandalen

In de collectie van Unisa zitten verschillende soorten schoenen en dus ook sandalen. Sandalen zijn een musthave voor in de zomer. Onder sandalen kun je veel verschillende modellen verstaan, maar de modellen van Unisa bezitten de kernwoorden; hip, vrouwelijk, stijlvol en sexy. Dat is alles waar dit fantastische merk om draait. De sandalen van dit prachtige merk zijn perfect voor het zonnige weer, maar zijn ook ontzettend vrouwelijk en zijn chique te dragen onder een mooie jurk. Je kunt met de schoenen van Unisa alle kanten op. Unisa weet namelijk dat geen enkele vrouw hetzelfde is en dat er dus enorm veel verschillende wensen en eisen zijn. Met de verschillende modellen van dit mooie merk is er voor elke vrouw wel wat te vinden!

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn de laatste jaren een ontzettende hype geworden. Elke vrouw heeft wel een mooi paar enkellaarsjes in haar kast staan die elke dag te dragen zijn. Voor een goede enkellaars is het belangrijk dat de schoen een casual maar nette look heeft. Ook is het belangrijk dat de schoen een street-ready uitstraling heeft en de laarzen gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Bij Unisa is over kwaliteit niet te twijfelen, alle schoenen van dit mooie merk worden namelijk gemaakt van hoogwaardig leer en zijn voorzien van een comfortabele zool. Dit zorgt ervoor dat de schoenen van Unisa een lange tijd mee kunnen en met de juiste zorg bijna nooit vervangen hoeven te worden.

In de collectie van Unisa zijn enkellaarzen niet meer te missen, de schoenen worden in verschillende modellen gemaakt en worden prachtig vormgegeven met mooi leer, glitters en andere decoraties. Een combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat de boots van Unisa een eigen karakter hebben en dit ook uitstralen.