VILA

VILA is een vrouwenkledingmerk dat is ontstaan in 1994. In dit jaar werd VILA lid van het gave modebedrijf BESTSELLER. VILA groeide ontzettend snel en vond al snel zijn herkenbare look. Het merk wilt kledingitems maken voor de jonge, modebewuste vrouwen met een eigen persoonlijke stijl. Het merk is gevestigd in Jutland, dit is een klein dorpje net buiten Skanderborg. VILA heeft altijd hun focus gehouden op het maken van hoge kwaliteit kleding, mooie designs en prachtige details.

VILA gelooft dat vrouwelijkheid de perfecte balans is tussen gevoelig en dankbaar zijn. Deze balans wilt VILA doorspelen in al hun prachtige items. Dit doet het merk door middel van mooie kleine details in de stijl van de kleding, maar ook in de stoffen. VILA is een vrouwelijk merk in hart en nieren en wilt dit ook overbrengen naar de fashionista’s die dit mooie merk dragen. De passie voor ervaring in geest en lichaam moet altijd worden weerspiegelt in de kleding van VILA. Sensualiteit is niet alleen in de kleding die je draagt, maar ook hoe je de kledingstukken draagt. Het belangrijkste wat VILA wilt is dat de draagsters van de prachtige items genieten van het leven en weten wat ze willen.

In het hart van elegantie ligt een pure en simpele toegang naar fashion. Minimalisme is de sleutel tot een persoonlijke touch aan alle kledingstukken en outfits. Less is more en minimalisme is alles behalve saai. Een simpele outfit kan ontzettend vrouwelijk worden door de manier waarop je het draagt. Dit is dan ook één van de belangrijkste eigenschappen van VILA. Het merk zorgt er namelijk voor dat de simpelste items een prachtige, vrouwelijke touch krijgen.

VILA kleding

De kledingstukken van VILA zijn ontzettend vrouwelijk en zorgen ervoor dat elke vrouw zich elegant, sexy en comfortabel voelt. Met een mooi kledingstuk aan voelt een vrouw zich zelfverzekerd en dat is dan ook net waar VILA naar streeft. Elke vrouw zou zich zelfverzekerd moeten voelen en moeten weten dat ze er mag zijn! Met de prachtige items van VILA lukt dit zelfs met een prachtig simpel T-shirt en een mooie jeans. VILA houdt van minimalisme en maakt hun kledingstukken speciaal door middel van kleine details en prachtige stoffen. VILA vindt dat vrouwen niet veel nodig hebben om sexy en elegant te zijn. Daarom houdt dit merk van minimalisme en simpele outfits. Elke vrouw is namelijk al mooi zoals ze is!

VILA jurk

VILA is een ontzettend vrouwelijk merk en bij een vrouwelijk merk mogen de jurken niet ontbreken! Voor mooie, luchtige zomerjurkjes, maar ook voor prachtige, chique jurken is VILA hét merk voor jou. Door de mooie en van hoge kwaliteit stoffen gaan de items een lange tijd mee. Ook is VILA een ontzettend betaalbaar merk, wat ervoor zorgt dat het voor iedereen toegankelijk is. De jurken van VILA kunnen gedragen worden op verschillende gelegenheden. Met een mooi paar hakken kunnen de jurken worden gedragen naar bijvoorbeeld een chique etentje, maar met een paar comfortabele sneakers zijn de jurken ideaal voor een casual dagje uit.

BESTSELLER

BESTSELLER is een internationaal familiebedrijf dat zich focust op prachtige fashion voor mannen en vrouwen, jong en oud. Het bedrijf wordt gerund door de familie Holch Povlsen. Anders Holch Povslen is CEO. Onder de naam BESTSELLER vallen meer dan 20 individuele merken. De items van de BESTSELLER merken zijn online te vinden en in verschillende winkels door heel Europa, het Midden Oosten, Noord Amerika, Latijns Amerika, Australië en India. BESTSELLER Fashion Group China is een zelfstandig bedrijf. Dit bedrijf ontwerpt ook zijn eigen collecties voor meer dan 8.000 winkels in China.

VILA is onderdeel van een het bedrijf BESTSELLER. Onder dit bedrijf vallen verschillende fast fashion merken die iedereen wel kent. Merken die onder dit prachtige modebedrijf vallen zijn: VERO MODA, Jack and Jones, ONLY, Selected, Noisy May, VILA, .Object, Name It, Pieces, ONLY & SONS, JUNAROSE, Y.A.S, Mamalicious, JACQUELINE de YONG, //PRODUCT en LMTD. De merken van BESTSELLER zijn niet alleen maar voor vrouwen, er zitten ook een aantal gave herenkleding merken tussen. Al deze merken zijn ontzettend betaalbaar, hebben de laatste trends en zijn van goede kwaliteit. Deze merken zijn een echte musthave in elke kledingkast!