Welke schoenen onder je jurk in de winter?

Welke schoenen trek je in de winter onder je jurk aan? In de zomer is het misschien al niet makkelijk. In de winter is het nog veel moeilijker, denk je misschien. Je jurken kun je gewoon blijven dragen. Desnoods met een trui erover of een broek eronder. Maar wat trek je dan aan je voeten?

Draag je in de zomer een jurk? Dan kies je gewoon uit je pumps, enkellaarsjes, instapschoenen of je prettig zittende sneakers.

Maar het is winter, dus het is nat en koud. Brrr. Ook niet ons favoriete jaartype, maar gelukkig kun je ook in de winter prima voor de dag komen.

Hier zijn een paar tips voor schoenen onder je jurk in de winter.

1. Nog steeds sneakers

Ja, hoor. Trek die sneakers in de winter gerust onder je jurk aan. Je voeten blijven lekker warm, ze zitten heerlijk en je ziet er gewoon chic en casual tegenlijk uit.

Trakteer jezelf op een leuke kleur nieuwe sneakers, speciaal voor de donkere wintermaanden, en je komt zeker goed voor de dag.

Witte sneakers kunnen ook prima in de winter (wanneer kunnen ze eigenlijk niet?), maar let erop dat ze wel snel vies kunnen worden met al die modder en natheid.

2. Enkellaarzen

Enkellaarzen zijn een must-have voor elke vrouw die ’s winters jurken draagt. Of je ze nu met platte zolen onder je jurk draagt of met hoge hakken, dit ziet er gewoon heel goed uit.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Remonte Shoes Belgium (@remonte_belgium) op

 

3. Muiltjes onder je jurk

Muiltjes zijn dé schoenentrend voor 2019 en het goede nieuws is dat je ze ook in de winter kunt dragen. Ja, echt! Goed, misschien niet als het met bakken uit de hemel komt of de straat vol ligt met diepe plassen. Maar bij fris maar zonnig winterweer zijn muiltjes echt je-van-het onder je jurk.

Koop gewoon een paar goede panty’s en karakteristieke sokken, waarmee je een heel eigen winteroutfit onder die jurk creëert.

4. Natuurlijk: hoge laarzen

Zie de winter als een kans om die geweldige laarzen onder je jurk te dragen. Wat hogere laarzen dan die enkellaarzen die je afgelopen zomer droeg. Hoge laarzen staan perfect onder een midi-jurk. Heb je ze nog niet in huis? Dan is nu het moment om te gaan shoppen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joanne Hegarty (@thestylistandthewardrobe) op


5. Nóg hogere laarzen

Oh, en kijk ook eens naar overknee boots. Daarmee kun je zo veel combineren in de winter. 7 tips om overknee boots te combineren hebben we in dit artikel voor je op een rij gezet. [link: /7-tips-overknee-boots-combineren.html]

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Asziaa (@asziaa) op

 

6. Bergschoenen

Is het echt slecht weer en heb je geen zin in natte voeten? Trek dan je waterdichte Timberlands of andere bergschoenen aan. Het moet een beetje matchen met je outfit en je karakter, maar probeer het gewoon eens. Je zult zien: die stoere 6-inch boots staan geweldig onder je jurk in de winter.

7. Loafers

Loafers zijn supertrendy en je kunt ze gemakkelijk met jeans, jurken en rokjes combineren. Ook in de winter heb je veel aan je loafers. Denk je dat het te koud zal zijn? Trek ze dan aan met mooie sokken erin. Stem de sokken af op de rest van je outfit: kies voor chic grijs of juist voor opvallende glittersokken!

Conclusie: schoenen onder jurk winter

Je ziet het, ook in de winter heb je mogelijkheden genoeg om je comfortabel en toch modieus te kleden. Ga jij voor laarzen, muiltjes, loafers, bergschoenen of stiekem toch lekker voor sneakers?

Wat je ook doet, we zijn ervan overtuigd dat het je perfect zal staan.