Outlet Roermond

Wie kent ze niet. De grote outletcentra in Nederland. Gezellige kleine ‘dorpjes’ welke net buiten de stad gevestigd zijn. Een walhalla aan kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen van mooie en dure merken welke je met fikse kortingen kunt kopen. In Nederland zijn er drie grote outletcentra waar je meer dan 150 verschillende merken kunt shoppen.

Een van deze drie outletcentra is het Designer Outlet in Roermond welke ruim 200 internationale designermerken aanbiedt. Roermond outlet is zelfs het grootste outletcentrum van Europa met een oppervlakte van ongeveer 45.000m². Het outletcenter is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is geopend in november 2001. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland.  Wist jij dat outletcentra's ook steeds populairder worden? 

Outlet Roosendaal

In de stad Roosendaal is in 2006 het derde outletcentrum van Nederland geopend en heeft meer dan honderd merken. Ook is outlet Roosendaal ingericht als een klein, gezellig dorpje waar je naast winkelen ook lekker kunt lunchen of even een kopje koffie kan drinken. Erg handig om daar zeurende en/of ongeduldige mannen te parkeren, zodat de vrouwen lekker en vooral ontspannen door kunnen shoppen. 

Outlet Lelystad

Het outletcentrum van Lelystad, gelegen aan het Markermeer, is de eerst geopende outlet van Nederland en is opengegaan in 2001. Dit outletcentrum is een imitatie van een vestingstad, compleet met een stadsmuur, stadspoorten, klinkerstraten en houten winkelgebouwtjes. Het outletcentrum is gevestigd op ruim 31.000m² met 150 winkels en ruim 250 internationale merken. 

Outletcentra, te mooi om waar te zijn?

Merkkleding met forse kortingen! De koopjes in outletcentra zijn voor veel mensen niet te weerstaan. Maar de aanbiedingen in de outlet shops blijken helemaal geen koopjes en de items zijn soms zelfs van een mindere kwaliteit. Uit onderzoek van het Duitse tv-programma WDR-Recherchen is namelijk gebleken dat merken naast alleen hun restanten te verkopen in de outlet zij speciale outletcollecties laten produceren. Deze speciale outletcollecties zijn kwalitatief van een mindere kwaliteit dan de originele collecties. Daarnaast worden er ook wel eens items aangeboden waarvan wordt gezegd dat ze duurder waren, om de korting hoger te laten lijken. Lees hier het gehele artikel uit het Algemeen Dagblad.


To Be Dressed dé online outlet van Nederland             

Bij To Be Dressed is dit niet het geval. Alle aangeboden artikelen zijn gloednieuw, van originele merken én in de sale. To Be Dressed is dé grootste online outlet van Nederland waar je jouw favoriete merken altijd met korting kunt kopen. Wij bundelen alle sale artikelen van honderden aangesloten (web)winkels in onze webshop, speciaal voor jou! Vanuit je luie stoel krijg jij bij To Be Dressed de beschikking over dé grootste afgeprijsde online collectie dameskleding, herenkleding, kinderkleding, tassen, schoenen, sportkleding en accessoires. En dit alles altijd met korting, van prachtige merken en van de meest recente collecties. Wat wil je nog meer? Dus check snel onze collectie op to-be-dressed.nl.

Nike outlet

Naast bovenstaand genoemde outlets zijn er in Nederland ook verschillende grote Nike outlets, waar je voor een erg lage prijs nieuwe Nike’s kunt kopen. De voorraden in deze winkels worden meerdere keren per dag aangevuld. Wanneer je deze outlets bezoekt moet je dus geluk hebben. De ene keer zijn er veel verschillende schoenen in veel verschillende maten, de andere keer zijn er veel dezelfde schoenen of oude modellen. In Nederland zijn er twee grote Nike outlet winkels:

Nike outlet Utrecht & Woensel

De Nike outlet in Utrecht Overvecht is geopend in 2014 en is voor veel sneakerliefhebbers een waar walhalla. Deze Nike outlet is een Clearance Store, wat inhoudt dat je in deze outlet dus echt schoenen shopt met de laagste prijs. Helaas moet je bij deze Nike outlet wel geluk hebben om je favoriete sneaker te vinden, want er zijn vaak niet al te veel maten beschikbaar van een populaire sneaker. Daarbij komt dat het er altijd erg druk is, waardoor de beschikbare maten ook snel uitverkocht zijn. Naast sneakers kan je er ook terecht voor Nike sportkleding. 

Ook in Eindhoven vind je een Nike Clearance Store. De Nike outlet in Woensel is één jaar later geopend dan de Nike Outlet in Utrecht. Voor deze outlet gelden dezelfde regels als in Utrecht. Het is er vaak erg druk, de maten zijn in beperkte aantallen beschikbaar. Het is deze echt zoeken naar een speld in een hooiberg.

Maar niet getreurd! Bij ons vind je namelijk ook honderden Nike schoenen en sportkleding voor de meest voordelige prijs. Nike artikelen shop je bij To Be Dressed met kortingen die kunnen oplopen tot -80%! En het grote voordeel is: je hebt altijd een duidelijk overzicht van welke schoenen beschikbaar zijn, welke maten we hebben én je hoeft niet in een drukke winkel te wachten tot je eindelijk mag afrekenen. Waarom zou je nog naar een outlet gaan als je bij ons terecht kunt?

Wil jij voorkomen dat je een miskoop doet omdat je niet helder meer kunt nadenken door alle afgeprijsde artikelen? Bekijk dan hieronder de outlet shoptips van Anna Nooshin.