Airforce

Vanuit het niets was daar Airforce. Althans, zo leek het. Een paar jaar geleden maakten de Airforce jassen ineens hun opmars en liep werkelijk iedere tiener en jongvolwassene in een mooie, vaak met bont gevoerde jas. De hype die 4 jaar geleden begon is nog steeds niet over, en naar verwachting gaat het ook niet meer over. Airforce heeft zijn stempel gezet en is niet meer weg te denken uit elke Nederlandse winter. Iedereen is bekend met het merk of alleen de naam Airforce, maar veel mensen hebben geen flauw idee van de mooie geschiedenis en de achtergrond van het merk. Daarnaast wordt er vaak negatief gesproken over het productieproces van de jassen, want bij veel kragen wordt er gebruik gemaakt van echt bont. Wil jij meer weten over het prachtige merk Airforce en over het productieproces van de kleding? Lees dan verder!

Airforce jas

Wat veel mensen niet weten, is dat Airforce een merk is van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht in 1999 door Dennis van den Horn en heeft sinds zijn oprichting een enorme groei gemaakt. Airforce staat vooral bekend om haar prachtige winter- en zomerjassen. Vanaf de eerste dag heeft het Nederlandse merk het streven om hoogwaardige kleding tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding te maken en te verkopen. Op deze manier weet de klant dat ze bijvoorbeeld een jas kopen met een perfecte kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Kwaliteit is hetgeen wat hoog in het vaandel staat bij Airforce en is misschien wel het belangrijkste punt van het merk. Hoewel Airforce wel inspeelt op de huidige modetrends, weten zij hun jassen toch zo te ontwerpen dat het tijdloze stukken zijn. Een Airforce jas kan namelijk best prijzig zijn en dan is het zonde dat je een jas maar één seizoen kunt dragen. Doordat de jassen vrij basic en tijdloos zijn kun je dus meerdere seizoenen van je jas!

De jassen van Airforce zijn dus van hoogwaardige kwaliteit en dit is in alles terug te zien. Het draagcomfort van een Airforce jas is optimaal en overleeft alle weersomstandigheden. Zo zijn veel jassen van waterafstotende materialen gemaakt zodat je jas zelfs de meest gure, regenachtige dagen overleeft en geen kou en water doorlaat. Terwijl jij het slechte weer trotseert, zie je er ook nog eens stylish uit!
 Airforce jas dames

Het merk begon ooit in 1999 met de meest prachtige jassen voor kinderen en volwassenen. De focus van het merk lag vooral op jassen voor de kleintjes, maar in 2010 besloot het Nederlandse merk om de focus te verleggen naar hun volwassenlijn. De reden hierachter is eigenlijk vrij simpel. De kleine kids die in 1999 hun eerste Airforce jas droegen, zijn inmiddels ook volwassen geworden en dragen nog steeds het liefste een Airforce jas. Het merk is dus echt met zijn klanten meegegroeid.

Voor dames heeft het merk een uitgebreide winter- en zomercollectie die onder andere bestaat uit parka’s, softshells en bontjassen. Veel jassen van Airforce hebben een welbekende bontkraag, maar deze bontkraag kan je er vaak afhalen en daarnaast heeft het merk ook veel jassen zonder bontkraag in de collectie. De zogenoemde softshell jas is een nieuw model, die perfect functioneert als tussenjas. De jas is winddicht en heeft geen hele dikke stof, waardoor het de perfecte jas is voor in de lente en de herfst. De damesjassen van Airforce hebben een vrouwelijke pasvorm en sluiten goed aan. Vaak hebben vrouwen het idee dat ze ‘verdwijnen’ in een winterjas, maar met een jas van Airforce hoef je je daar dus geen zorgen om te maken. De jassen van Airforce zijn herkenbaar aan het sterke karakter dat ze hebben. Dit karakter krijgen de jassen door het vele handwerk dat wordt toegepast tijdens de productie en de vele details die op de jassen zitten.

Airforce jas heren

Ook voor de heren heeft het Nederlandse merk een grote collectie jassen. Net zoals bij de vrouwencollectie vind je bij de herencollectie veel parka’s, tussenjassen en dikke winterjassen met een bontkraag. De jassen voor heren zijn in veel donkere kleuren verkrijgbaar zoals zwart, grijs, blauw en army. Deze kleuren in combinatie met subtiele details geven de jassen een lekkere stoere look. Het bont geeft de jassen meer allure en hierdoor zien de jassen er luxe uit. Als je niet van bont houdt, is het ook geen probleem, want de bontkragen kan je er vaak gewoon afhalen. Een Airforce jas herken je natuurlijk aan de Airforce badge gedrukt op de bovenkant van de mouw. Het Nederlandse merk ontwerpt jassen voor mannen van elke leeftijd. De bewering dat een Airforce jas dus alleen voor tieners en jongvolwassenen zijn, is helemaal niet waar! Het merk richt zich juist op mannen van alle leeftijden, want mode hoeft helemaal niet meer leeftijdsgebonden te zijn. Een goede winterjas is écht onmisbaar in je kledingkast en een jas van Airforce helpt je deze leegte op te vullen!