Josh V

Josh V is een Nederlands fashion- en lifestylebrand dat wordt beheert door modeontwerpster Josh Veldhuizen. Het merk staat bekend om haar elegante en vrouwelijke collecties die strak zijn afgewerkt en mooie details bezitten. Josh V maakt luxueuze collecties die thuishoren in de kledingkast van iedere zelfbewuste en zelfverzekerde vrouw die graag stijlvol en vrouwelijk voor de dag wilt komen.

Josh V is in 2011 opgericht door Josh Veldhuizen en zij wist binnen een paar jaar een vooraanstaand modelabel op te bouwen. Dit heeft ze onder andere bereikt door haar passie voor mode en haar ondernemende karakter. Josh V is één van de snelst groeiende modemerken van Europa, dit komt door de vrouwelijke collecties die van hoge kwaliteit zijn en zijn voorzien van mooie afwerkingen en details. Doordat Josh Veldhuizen zelf veel interesse had in mode en ook ambitie heeft om een eigen onderneming te starten, ontstond het modelabel Josh V. Josh vindt het belangrijk dat de kledingstukken een chique en exclusieve uitstraling hebben. Zij vond namelijk toen ze het merk opzette, dat dit mistte in de Nederlandse markt. Doordat Josh haar eigen reality show had op RTL5, waarin zij werd gevolgd tijdens de voorbereidingen en de lancering van de allereerste Josh V collectie, kreeg zij veel naamsbekendheid.

Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen is een Amsterdamse modeontwerpster en zij is de eigenaresse van Josh V. Josh komt zelf uit een ondernemersfamilie en werkte al op jonge leeftijd als model. Ze reisde hiervoor de hele wereld over en ontmoette door deze baan veel modeontwerpers, internationale sterren en it-girls. Ze hield de buitenwereld op de hoogte van al haar avonturen en ervaringen door middel van een blog en als columniste voor verschillende modemagazines. In 2011 is zij gestart met het modelabel Josh V en dit werd een groot succes. Tot op de dag van vandaag is het merk vooruitstrevend en worden de items door heel Europa verkocht.

Josh verwacht momenteel haar eerste kindje samen met haar partner Nick. Nick is eigenaar van Nickelson en samen vormen zij dus hét perfecte mode koppel. Ze wonen samen in Amsterdam en zijn sinds begin 2015 een ontzettend gelukkig setje!

Josh V jurk

De luxe uitstraling van Josh V kenmerkt zich door de mooie materialen en de toepassing van opvallende details en strakke afwerkingen. Bij alle items wordt er gestreefd naar de beste en comfortabelste pasvorm in de meest tijdloze kleuren. Hierdoor zijn de items uit de verschillende collecties goed te combineren met elkaar en door de vernieuwende prints heeft elke collectie een unieke look. Het merk komt ieder jaar met vier seizoen collecties en tussendoor komt het merk nog met verschillende kleine collecties. Ook zijn er items die altijd te koop zijn, het gehele jaar door.

Josh V onderscheidt zich met haar look door de combinatie van een prachtig kleurenpalet en het hoge afwerkingsniveau. Hierdoor vallen de items van dit gave merk op en is het populair onder de fashion vrouwen van Europa. De items van Josh V hebben een vrouwelijke uitstraling en worden voornamelijk gedragen door modebewuste vrouwen die er verzorgd uit willen zien. Door de vrouwelijke look kunnen de items van dit prachtige merk de vrouwelijke vormen accentueren en omarmen.

Josh V is een vooruitstrevend merk en is daarom ook erg actief op sociale media. Ook houdt Josh een vlog bij, waarin zij de consument op de hoogte houdt van haar dag, privéleven en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Ook laat zij de kledingstukken zien van de collecties van Josh V, dit door ze te dragen in haar deze vlogs op een casual en lifestyle manier. Josh Veldhuizen in de enige modeontwerpster in Nederland die haar eigen YouTube kanaal heeft en hier ook actief zelf op vlogt.

Nickelson

Nickelson is opgericht in 1985 door Eddy Amann en is vernoemd naar zijn zoon Nick. Nick heeft het bedrijf in 2004 overgenomen en heeft vervolgens het bedrijf omgebouwd naar een internationaal fashionmerk dat een trendsetter is geworden binnen en buiten Europa. Nickelson is op dit moment verkrijgbaar in ruim 20 landen en te koop in wel meer dan 1200 winkels. Met een sterke visie heeft Nick een nieuw design team geïnspireerd en is de Nickelson Three Zero lijn uitgebracht. Nickelson biedt stoere heren, kinder en dameskleding waarmee je er stijlvol en gaaf uit ziet.

Nickelson komt een aantal keer per jaar met een nieuwe, stoere collectie. Zo kan je er het gehele jaar door stoer uit zien in je favoriete Nickelson kleding!